64 yaşında koca dayağı hastanelik etti

Güncelleme Tarihi:

64 yaşında koca dayağı hastanelik etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2009 12:44

Konya'da işçi emeklisi 69 yaşındaki Mehmet Ali A., çocuklarının yanlarına taşınmasına karşı çıkan eşi 64 yaşındaki Zeynep A.'yı yumrukla döverek hastanelik etti. Gözü moraran, kolu kırılan ve vücudunda ezikler oluşan Zeynep A. tedavi altına alındı. Gözaltına alındıktan sonra başında takkesi ve elinde tesbihle sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye getirilen Mehmet Ali A. rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

KOCA DAYAĞI BU HALE GETİRDİ

Mehmet Ali A., iddiaya göre ayrı evde oturan çocuklarının düzenlerini bozarak yanlarına taşınmasını istemeyen eşi Zeynep A. ile tartışmaya başladı. Daha önce de eşi ile aralarında bu yüzden tartışmalar yaşandığı öğrenilen Mehmet Ali A., “Sen bu işe karışma. Ne diyorsun sen?” deyip üzerine yürüyerek yumruklar vurmaya başladı. Kavga seslerini duyarak eve gelen komşuları, Mehmet Ali A.'yı sakinleştirmeye çalışırken, olay yerine polis ekipleri ve 112 acil servis ekibi çağırıldı. Yüzü kan içerisinde kalan, sol gözü moraran, sol kolu kırılan ve vücudunda ezikler oluşan Zeynep A., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Eşini döven Mehmet Ali A. da polis tarafından gözaltına alındı. Başında namaz takkesi ve elinde tesbihle polis eşliğinde hastaneye getirilen Mehmet Ali A. rahat tavırları ile dikkat çekti. Sağlık kontrolünden geçirilen Mehmet Ali A. sorgulanmak üzere Feridiye Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!