Ölmeden bir kaç saniye önce bu kareleri çektiler

Güncelleme Tarihi:

Ölmeden bir kaç saniye önce bu kareleri çektiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2007 18:18

Aksaray'da Türkiye'yi gözyaşlarına boğan kazada otobüsün içinden görüntüler çıktı. Kaza meydana gelmeden otobüsün içinde bir neşe havasının hakim olduğu görülüyor.

Haberin Devamı

Ölmeden bir kaç saniye önce.../Foto-galeri

Aksaray'da 35 kişinin öldüğü trafik kazasında İzmirli ilköğretim okulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri taşıyan turizm firmasıyla 46 kişi üzerinden gezi anlaşması yapıldığı, ancak kaza sırasında otobüste 61 kişinin bulunduğu bildirildi. 4'ü ağır 35 yaralı kazazede Aksaray Devlet Hastanesi'nde  tedavi görüyor.

Kazanın ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri, öğrenci, öğretmen ve velilerin içinde bulunduğu 45 HA 158 plakalı otobüsün bağlı bulunduğu turizm firmasıyla ilgili araştırma başlattı.

Emniyet yetkililerinin araştırmasında, Zafer İlköğretim Okulu öğrenci, öğretmen ve velilerini Kapadokya'ya götürmek üzere bir firmayla anlaşma yapıldığı, bu firmanın 09 DE 555 plakalı otobüsle grubu geziye götüreceğini bildirdiği, ancak bu otobüsün son anda iptal edilerek, 45 HA 158 plakalı otobüsle geziye çıkıldığının belirlendiği bildirildi. Kazaya karışan 45 HA 158 plakalı otobüsün firmaya ait olmadığı, kiralanarak geziye gönderildiği, ancak bu otobüsün de “turizm yeterlilik belgesinin” bulunduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu arada, Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin içinde bulunduğu kazaya karışan 45 HA 158 plakalı otobüsün 46 kişi üzerinden gezi anlaşması yaptığı, ancak kaza sırasında otobüste 68 kişinin bulunduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!