Dünyanın en güzel fotoğrafı

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en güzel fotoğrafı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2007 00:00

Türkiye'nin en güzel fotoğrafını geçtiniz, sıra dünyada ... Atlas'ın panoramasından dünya fotoğrafları

Haberin Devamı

İLK 15 FOTOĞRAFI SEÇMEK İÇİN TIKLAYIN

Türkiye'nin coğrafya ve keşif dergisi Atlas Nisan ayında 15. yaşına giriyor. Derginin deneyimli fotoğrafçılarının, 15 yıl boyunca dünyanın çeşitli yerlerinde çektiği kareler arasından en güzelini yine hurriyet.com.tr okurları seçecek.

Şimdi hurriyet.com.tr okurları, Atlas'ın dünyanın dört bir yanında çekilen çalışmalarından titizlikle derlenen fotoğrafları puanlayacak.

Çok fazla fotoğraf olduğu için yarışmayı iki bölüm halinde düzenliyoruz. Önce ilk bölümdeki  30 fotoğraf arasından en çok oyu alan 15 fotoğraf belirlenecek. Daha sonra da ikinci bölümdeki 30 fotoğraf arasından ilk 15.

Dünyanın en güzel ilk 5 fotoğrafı ise her iki bölümün ilk 15'e giren fotoğraflar arasından seçilecek.

Haberin Devamı

Anketin ilk bölümündeki 30 fotoğrafı şimdi yayınlıyoruz. İkinci bölümdeki 30 fotoğrafı da gelecek hafta görebileceksinit.

Böylece En Güzel Dünya fotoğrafları belirlenecek. İlk beş fotoğrafı doğru bilenler, http://www.emecmua.com/ danAtlas Dergisi’nin bir yıllık dijital aboneliğini kazanacak.

Atlas muhabirlerinin dünyanın çeşitli yerlerinde çektiği çarpıcı fotoğrafları görmek ve içlerinden zor da olsa en güzelini seçmek için tıklayın.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!