İnternet dolandırıcısı Trabzon'da yakalandı

Güncelleme Tarihi:

İnternet dolandırıcısı Trabzonda yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2007 16:39

ÇEŞİTLİ kişilerin internet bankacılığı şifrelerini kırarak kendi hesabına para aktardığı iddia edilen 23 yaşındaki Ufuk Bahadır Trabzon’da yakalandı.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş Caddesi’nde bulunan bir bankanın Trabzon Şubesi’ne dün saat 14.00 sıralarında giren Ufuk Bahadır’ın hareketlerinden şüphelenen banka görevlileri polis çağırdı. Polislerin yaptığı inceleme sonucu Ufuk Bahadır’ın, bir bankanın İstanbul Rahmanlar Şubesi’nde Murat Temel adına kayıtlı hesaptan, başka bir bankanın Sivas Şubesi’ndeki kendi hesabına, internet şifrelerini kırarak 4 bin 700 YTL para transferinde bulunmak suçuyla arandığı belirlendi. Bahadır’ın, geldiği banka şubesinde de aynı yöntemde kullanmak amacıyla kendi adına hesap açtırmak istediği belirtildi.

Emniyet’e götürülerek ifadesi alınan Ufuk Bahadır, bugün öğleden sonra sevkedildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Emniyet yetkilileri, Ufuk Bahadır’ın internet şifresi kırarak kendi hesaplarına para aktaran bir şebekenin üyesi olduğunu ve soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!