60 yıllık evli çift 17 saat arayla öldü

Güncelleme Tarihi:

60 yıllık evli çift 17 saat arayla öldü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2010 15:48

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde 60 yıldır evli olan Arslan çifti 17 saat arayla öldü. Bağırsak kanseri olan eşi Yusuf Arslan'ın ölüm haberini aldıktan 17 saat sonra kalp krizinden yaşamını yitiren Mücesser Arslan, eşinin yanında toprağa verildi.

Turgutlu'da Ergenekon Mahallesi'nde oturan 87 yaşındaki Yusuf Arslan, bağırsak kanseri nedeniyle tedavi gördüğü İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'nde dün saat 02.00 sıralarında öldü. 79 yaşındaki Mücesser Arslan, eşinin cenazesinin dün Turgutlu Azeri Camii'nde öğle namazı sonrası defnedilmesinin ardından saat 19.00 sıralarında öldü. Kalp krizinden öldüğü belirlenen Mücesser Arslan da Turgutlu Yeni Kabristanlık'ta eşinin yanına defnedildi.

Arslan çiftinin polis memuru olan oğulları Orhan Arslan, baba ve annesini kaybetmenin acısını yaşadıklarını söyledi. Arslan, babası Yusuf Arslan'ın ölüm haberinin ardından annesi Mücesser'in büyük üzüntü duyarak kendisine, “O toprağın altında yatarken bu evde yatamam. Ben de onun yanına gideceğim” dediğini anlattı. Arslan, birbirine bu kadar bağlı olan anne ve babasının ölümlerinde bile ayrılmadıklarını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!