Zeybek MHP'den istifa etti

Güncelleme Tarihi:

Zeybek MHPden istifa etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2007 13:55

MHP’li muhalif eski milletvekilleri, partiden istifa etti. İstifa edenler yarın bir açıklama yapacak ve BBP’ye geçeceklerini duyuracak.

Haberin Devamı

Yarın da kamuoyuna bir bildiri yayınlayarak açıklama yapacakları öğrenildi. MHP’nin önemli isimlerinden Namık Kemal Zeybek, Hasan Basri Coşkun, Vedat Çınaroğlu, Hüseyin Arabacı, Bekir Ongun’un da aralarında bulunduğu bir grup, MHP’den istifa ettiler. Partiden istifa edenlerin bazıları pazar günü BBP’ne  katılacak.

BBP’nin Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nda Pazar günü 11.00’de düzenlenecek katılım töreninde MHP’den istifa edenler yanında DYP, ANAP’tan da istifa eden isimler de partiye katılacaklar.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, “Bakanlık görevinde bulunmuş, milletvekilliği yapmış çeşitli siyasi partilerden arkadaşlar partimizi katılacaklar” dedi.

İLHAN KESİCİ: BBP'YE GİRMEYECEĞİM

Uzun süre yeni parti kuracağı belirtilen İlhan Kesici’nin de BBP’ye geçeceği Ankara kulislerine yayıldı. www. hurriyet. com.tr'nin ulaştığı İlhan Kesici ise kendisiyle ilgili ortaya atılan bu iddiaları yalanladı. Kesici "Kesinlikle benim BBP ile bir ilişkim yok, bu partiye de katılmam sözkonusu değil. Hakkımdaki bu söylentilerin kasıtlı olarak çıkartıldığını sanıyorum" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!