5 yeni film vizyonda

Güncelleme Tarihi:

5 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2011 00:00

Sinemaseverler, bu hafta dram, aksiyon ve romantizm sahnelerinin bulunduğu 2'si yerli 4 yeni filmle buluşacak.

Haberin Devamı

GÖRÜNMEYEN

Önce 7.2’i, ardından 5.6… Peşpeşe deprem ve acılarla sarsılan Van’a tüm Türkiye’den uzanan yardım eline bu hafta vizyona giren bir film de katıldı… ‘Hazal’, ‘At’, ‘Bekçi’, ‘Su da Yanar’, ‘Balalayka’ gibi filmlerle tanınan ve Eylül ayında gerçekleştirilen Altın Koza Film Festivali’nde yaşam boyu onur ödülüne layık görülen usta yönetmen Ali Özgentürk 11 Kasım’da vizyona giren ‘Görünmeyen’ filminin iki haftalık gişe gelirini Van depremzedelerine bağışladı.

“Görünmeyen”in iki haftalık gişe geliri Hürriyet Gazetesi’nin depremde en ağır hasarı gören Van’ın Erciş ilçesinde kuracağı Hürriyet Mahallesi için başlatılan bağış kampanyasına aktarılacak.

Filmin konusu:

Özgentürk filmde dedesinin elli yıl önce günlüğüne yazdığı satırlardan yola çıkarak dönemin en parlak klasik müzik bestecilerinden Macar Béla Bartók’un 1930’lu yıllarda Türk müziğini keşfetmek için Anadolu’ya yaptığı zorlu yolculuğu ve bu yolculuğun günümüze yansımalarını aktarıyor.
Ahmet Mekin’e İstanbul Film Festivali’nde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü kazandıran filmde ünlü besteciyi dünyaca ünlü Alman oyuncu Udo Kier canlandırıyor. Ünlü aktör Halil Ergün’ün konuk oyuncu olarak yer aldığı filmde Cannes Film Festivalinde jüri özel ödülü alan yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın “Bir Zamanlar Anadolu’da” filminin başrol oyuncusu Muhammet Uzuner, dünyaca ünlü oyuncu Udo Kier, Gürgen Öz, Ahmet Mekin, Hakan Eratik, Sezen Eray, ünlü

/images/100/0x0/55ea1542f018fbb8f86a3d87
şarkıcı Kubat rol alıyor.

Haberin Devamı

GÖRÜNMEYEN FİLMİNİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN / WEB TV

GELECEK UZUN SÜRER

Özcan Alper'in yönettiği ve Gaye Gürsel, Durukan Ordu, Sarkis Seropyan ile Osman Karakoç'un oynadığı “Gelecek Uzun Sürer” filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, İstanbul'da bir üniversitede müzik araştırmaları yapan Sumru, ağıt derlemeleriyle ilgili yaptığı tez çalışması için Güneydoğu'ya doğru yola çıkar. Hayatının en uzun yolculuğuna çıkan Sumru'nun yolu, Diyarbakır sokaklarında korsan DVD satan Ahmet, yıkık dökük kilisenin bekçisi Antranik amca ve bölgede süren olaylara tanıklık eder.

Haberin Devamı

FİLMİN FRAGMANI / WEB TV

BENİ UNUTMA

Özer Kızıltan'ın yönettiği ve Mert Fırat, Açelya Devrim Yılhan, Tuba Ünsal ile Kenan Ece'nin oynadığı “Beni Unutma” filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.

/images/100/0x0/55ea1542f018fbb8f86a3d89

Filmde, Olcay, iş hayatında oldukça başarılı, genç, bekar ve güzel bir kadındır. Ciddi bir ilişki yaşadığını düşündüğü sevgilisi Hakan'ın kendisini aldattığını acı bir şekilde öğrendiğinin ertesi günü, Sinan ile tanışır. Olcay'ın ilişkisinin bittiği gün, Sinan da verdiği ani bir kararla nişanlısı Ebru ile evlenmekten vazgeçer.

FİLMİN FRAGMANI / WEB TV

ÖLÜMSÜZLER: TANRILARIN SAVAŞI

Tarsem Singh'in yönettiği ve Henry Cavill, Luke Evans, Mickey Rourke ile John Hurt'un oynadığı “Ölümsüzler: Tanrıların Savaşı (Immortals)” filmi, aksiyon sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

/images/100/0x0/55ea1542f018fbb8f86a3d8b

Haberin Devamı

Filmin konusu şöyle:

“Dünyanın tek hakimi olmak isteyen Kral Hyperion, kayıp olan yenilmez Epirus'un yayını aramaktadır. Taş ustası olan Theseus, Hyperion'un istilasında annesini kaybedince intikam yemini eder. Yıkımı durdurabilecek tek insan olduğu anlaşılan Theseus, Phaedra'nın yardımıyla yoldaş toplamaya başlar. İnsanlığın geleceği için savaşmanın zamanı gelmiştir.

FİLMİN FRAGMANI / WEB TV

SENDEN ÖNCE

Mark Mylod'un yönettiği ve Anna Faris, Chris Evans, Martin Freeman ile Tachary Quinto'nun oynadığı “Senden Önce (What's Your Number)” filmi, romontizm sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.

Filmin konusu şöyle:

/images/100/0x0/55ea1542f018fbb8f86a3d8d

Haberin Devamı

“Ally Darling, orta yaşta bir kadındır. Bu zamana kadar yaklaşık 20 erkek ile çıkmıştır ve bunların içinden hayatını birleştireceği kimseyi bulamamıştır. Ally'nin kız kardeşi yakın bir zamanda evlenecektir. Bu durum Ally'i çok rahatsız eder. Düğünde ona kimse eşlik etmeyecek olması onun kendinin yapayalnız olduğunun farkına varmasına neden olur. Ally'nin aklına geçmişte ilişki yaşadığı erkekleri aramak gelir. Ally, tek tek çıktığı erkekleri arar. Bunlardan kimileri iş hayatında çok başarılı yerlere gelmiştir. Kimileri ise eşcinsel olmaya kadar giden değişimler geçirmiştir. Ally, evleneceği erkeği geçmiş hayatında mı bulacak yoksa yeni hayatında mı?”

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!