5 kilometre uzakta Esin de bulundu

Güncelleme Tarihi:

5 kilometre uzakta Esin de bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 00:00

Gebze’de şiddetli yağmurun ardından otomobilleri sel sularına kapılan 8 aylık evli Doğan çiftinden Özgür Doğan’dan sonra, kuaför eşi Esin Doğan’ın da cesedi bulundu. Çiftin hamburgerciye giderken sulara kapıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

KOCAELİ’nin Gebze İlçesi’nde sel sularına kapılıp kaybolan Esin Doğan’ın cesedi, İzmit Körfezi’nin Darıca İlçesi’ndeki Dudayev Parkı açıklarında bulundu. Sahilden birkaç yüz metre ileride cesedi görenler durumu polise bildirdi. Polis de Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan yardım isteyerek cesedi çıkardı. Esin Doğan ile Özgür Doğan’ın olay gecesi birlikte hamburger yemege gittikleri belirtildi.

Hamburgerciye gidiyorlardı

Saat 23.00 sıralarında kuaför dükkanından çıkan çift, otomobille D-100 karayolu kenarında Bayramoğlu sapağında bulunan hamburgerciye doğru giderlerken sele kapıldı. Olay gecesi Esin Doğan’ın kullandığı otomobilin sel sularına kapıldığı Bayramoğlu sapağı geçişi ile Esin’in cesedinin bulunduğu nokta arasında yaklaşık 5 kilometrelik mesafe bulunuyor. Bu da suların Esin’i denize kadar yaklaşık 5 kilometre sürüklediğini ortaya koyuyor. Özgür Doğan’ın cesedi ise Gebze Arıtma Tesisleri’nde çamurda bulunmuştu

Sel sonsuza dek ayırdı

Haberin Devamı

8 aylık evli Doğan çifti Kocaeli’nde toprağa verildi. Esin Doğan’ın ablası Ebru Karadağ, kardeşinin tabutunu uzun süre bırakamadı.

Hafta sonu şiddetli yağmur

DEVLET Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, bugün ve yarın Orta ve Doğu Karadeniz ile İç Anadolu’nun kuzeyinde şiddetli yağış uyarısı yaptı. Yarın Balıkesir ve Çanakkale hariç Marmara’da gök gürültülü ve sağanak yağış olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!