5 gurur

Güncelleme Tarihi:

5 gurur
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 00:18

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin verdiği Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri önceki akşam İstanbul’da yapılan törenle sahiplerine verildi. Törenden Hürriyet gazetesi 5 ödülle döndü.

Haberin Devamı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ödülleri bu yıl 57’nci kez verildi. Ödüller için The Marmara Otel’de düzenlenen törene gazeteciler, yazarlar ve medya örgütü temsilcileriyle birlikte ABD Başkonsolosu Charles Hunter, HDP İstanbul milletvekili Celal Doğan ve Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü katıldı.

Törenin açılışında bir konuşma yapan TGC Genel Başkanı Turgay Olcayto, özellikle son 5 yıldır gazeteciliğin çok güç koşullarda yapılmasına rağmen en iyi haberlerin yapılması için çaba harcandığını söyledi. Olcayto, halkın haber alma hakkının engellenmesinin haksızlık olduğunu da belirterek “Haber özgür kalsın. Halkın haber alma kanalları tıkanmasın. Bugün yasaklarla sık sık devlet sırrı kavramıyla karışan devlet baskısıyla halkımız yaşananlardan haberdar olamıyor” dedi. Olcayto’nun konuşmasından sonra ödüller sahiplerine takdim edildi.

Haberin Devamı

5 gurur

5 ÖDÜL

HÜRRİYET gazetesi, TGC Gazetecilik Başarı Ödülleri’nde 5 ödüle layık görüldü.

SİYASAL: Fevzi Kızılkoyun, ‘İhmalin Son 3 Günü’ başlıklı haberiyle övgüye değer görüldü.

EKONOMİ: ‘Muhteşem Dönüşüm’ haberiyle Gülistan Alagöz ödül aldı. ‘Dürüstlük Tutanağı’ haberiyle Arda Akın övgüye değer görüldü.

ÇEVRE: Ömer Erbil, ‘Ataköy’e Yarımada’ haberiyle övgüye değer görüldü.

RÖPORTAJ: İpek Yezdani, ‘IŞİD Köleleri’ röportajıyla övgüye değer görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!