46 Yok Olan 8. bölüm fragmanında sır perdesi açılıyor!

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan 8. bölüm fragmanında sır perdesi açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 10:17

STAR TV'nin heyecan dolu dizisi 46 Yok Olan bu gece 8. yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide Umut'un ölümünün arkasındaki sır perdesi aralanıyor. Heyecan dolu yeni bölümün izleyenleri beklediği 46 Yok Olan'da Selin gerçekleri öğrenme yolunda ilerliyor.

Kısa sürede ekranların vazgeçilmezi olmayı başaran 46 Yok Olan yeni bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 8.yeni bölümüyle ekrana gelecek olan 46 Yok Olan'da Murat babasının katiliyle yüzleşti. Selin, Doğan ile ilgili gerçekleri öğrenme yolunda ilerliyor. Merakla beklenen 8. yeni bölüm fragmanı yayınlanan 46 Yok Olan heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Hatırlamadığı bir cinayet sonucunda bahçesindeki cesetle baş başa kalan Murat ne yapacak? Ferit ve Salim Murat’a yardım etmek için kollarını sıvayacaklar. Olayın peşine düşen Doğan ve Selin hangi ip uçlarını bulacak?

Doğan, sakladığı sırrı sonunda açığa kavuşturacak. Utku’nun ölümündeki sır perdesi açılacak.

Salim, Füsun’la ilişkisinde uzun zamandır atması gereken adımı atacak. Füsun’un Salim’e tepkisi ne olacak?

Yayın Günü:20 Mayıs /Cuma
Yayın Saati:23.45 

46 YOK OLAN 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Murat’ın içindeki öfke dinecek mi?Babasının katiliyle yüzleşen ve onu öldüren Murat’ın içindeki öfke dinecek mi?Murat’a yardım edip, katili yaklayan ve  buluşturan Süha ve Vecdi kim? Murat, neden yardım ettiklerinin cevabını arayacak.Gece kulübünde öğrencisiyle karşılaşan Murat kendisini hiç beklemediği olayların tam ortasında bulacak.Selin, Doğan ile ilgili gerçekleri öğrenmek ister. Doğan’ın Selin’e tepkisi ne olacak?

Haberin Devamı

CİNAYET ÜZERİNE FELSEFE!

 Yasemin Allen ve Melis Birkan'ın aynı projede yer aldığı 46 Yok Olan'da ‘Ceyla’ karakteri ile izleyeceğimiz Melis Birkan Moleküler Biyoloji ve Genetik Profesör’ü Murat Günay’ın (Erdal Beşikçioğlu) yanında çalışmaya başladıktan sonra hayatı daha da karmaşık bir hal alacak.

İşinde son derece disiplinli ve başarılı bir komiseri canlandıran Yasemin Allen’in yolu Murat’la ( Erdal Beşikçioğlu) kesiştirecek.

HAYATIMI KİM KURTARDI?

46 Yok Olan Kız kardeşini hayata döndürmek için kendini kobay olarak feda eden bir bilim insanının, sonunu kimsenin tahmin edemeyeceği bir yolculuğa çıkış hikayesi.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 yılında Ordu, Ünyeli bir memur baba ve Ankaralı Arnavut bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Babası Vakıflar Bankası’nda müdürdü. Babasının tayinleri sebebiyle İlkokula Ankara’da başladı, sonra Kayseri ve İzmir’de devam etti. Liseyi İzmir Özel Türk Koleji'nde okudu ve İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nde devam etti. Liseyi Ankara’da bitirdi. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğenidir.

Haberin Devamı

1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında “William Guskill” ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatrolarında göreve başladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görevine devam etti.

Erdal Beşikçioğlu, konservatuvardan sınıf arkadaşı oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile 1991’den beri evlidir. “Derin” adında bir kız çocuğu ve Ömer adında bir oğlu vardır.

46 Yok Olan 8. bölüm fragmanında sır perdesi açılıyor

Yazar Ayşe Kulin tarafından yazılan aynı adlı romanından uyarlanılan ve Erzincan Valiliği sırasında Vali Recep Yazıcıoğlu'nun yapılması için büyük emek harcadığı Başpınar Köprüsü'nün konu edildiği bir dizi filmde 2006 – 2008 yılları arasında Vali Recep Yazıcıoğlu'nu canlandırdı.

Haberin Devamı

2014 yılında “Kod Adı Reaksiyon” adlı dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur oynadı.

Şu an ekranlara hızlı bir giriş yapan “46 Yok Olan” dizisinde rol alıyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!