46 Yok Olan 8.son bölümde nefesleri kesen sahneler

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan 8.son bölümde nefesleri kesen sahneler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 09:05

46 Yok Olan yine nefesleri kesen bir bölümle ekranlara geldi.. Son bölümde babasının katiliyle yüzleşen Murat kendini kaybetti. Babasının katilini öldüren Murat'a yardım edenler kimler? İşte 46 Yok Olan son bölümde yaşananlar

46 Yok Olan 8. yeni bölümüyle dün akşam Star TV ekranlarında yayınlandı. Erdal Beşikçioğlu'nun oyunculuğuyla göz doldurduğu 46 Yok Olan farklı hikayesi, olay yaratan sahneleri, oyuncu kadrosuyla izleyiciden tam not aldı. 46 Yok Olan son bölümde Murat'ı katil ile buluşturan Süha ve Vecdi kim sorusu yanıt buldu

 

Haberin Devamı

 Hatırlamadığı bir cinayet sonucunda bahçesindeki cesetle baş başa kalan Murat ne yapacak? Ferit ve Salim Murat’a yardım etmek için kollarını sıvayacaklar. Olayın peşine düşen Doğan ve Selin hangi ip uçlarını bulacak?

Doğan, sakladığı sırrı sonunda açığa kavuşturacak. Utku’nun ölümündeki sır perdesi açılacak.

Salim, Füsun’la ilişkisinde uzun zamandır atması gereken adımı atacak. Füsun’un Salim’e tepkisi ne olacak?

46 YOK OLAN SON BÖLÜM İZLE

Murat’ın içindeki öfke dinecek mi?Babasının katiliyle yüzleşen ve onu öldüren Murat’ın içindeki öfke dinecek mi?Murat’a yardım edip, katili yaklayan ve buluşturan Süha ve Vecdi kim? Murat, neden yardım ettiklerinin cevabını arayacak.Gece kulübünde öğrencisiyle karşılaşan Murat kendisini hiç beklemediği olayların tam ortasında bulacak. Selin, Doğan ile ilgili gerçekleri öğrenmek ister. Doğan’ın Selin’e tepkisi ne olacak?

Haberin Devamı

46 YOK OLAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için herşey yeniden başlıyor.

Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak.

Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak.

GENEL HİKAYE

“İçindeki iyi ve kötünün ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz.”

46 Yok Olan 8.son bölümde nefesleri kesen sahneler

Murat Günay, babası Reha’nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

Haberin Devamı

Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 yılında Ordu, Ünyeli bir memur baba ve Ankaralı Arnavut bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Babası Vakıflar Bankası’nda müdürdü. Babasının tayinleri sebebiyle İlkokula Ankara’da başladı, sonra Kayseri ve İzmir’de devam etti. Liseyi İzmir Özel Türk Koleji'nde okudu ve İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nde devam etti. Liseyi Ankara’da bitirdi. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğenidir.

Haberin Devamı

1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında “William Guskill” ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatrolarında göreve başladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görevine devam etti.

Erdal Beşikçioğlu, konservatuvardan sınıf arkadaşı oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile 1991’den beri evlidir. “Derin” adında bir kız çocuğu ve Ömer adında bir oğlu vardır.

Yazar Ayşe Kulin tarafından yazılan aynı adlı romanından uyarlanılan ve Erzincan Valiliği sırasında Vali Recep Yazıcıoğlu'nun yapılması için büyük emek harcadığı Başpınar Köprüsü'nün konu edildiği bir dizi filmde 2006 – 2008 yılları arasında Vali Recep Yazıcıoğlu'nu canlandırdı.

Haberin Devamı

2014 yılında “Kod Adı Reaksiyon” adlı dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur oynadı.

Şu an ekranlara hızlı bir giriş yapan “46 Yok Olan” dizisinde rol alıyor.

46 Yok Olan 8.son bölümde nefesleri kesen sahneler

YASEMİN ALLEN KİMDİR?

Yasemin Allen 10 Temmuz 1989 Londra İngiltere doğumludur. Yasemin Allen boyu 1.75 m. kilosu 54 kg. Annesi yeşilçam’ın başarılı oyuncularından Suna Yıldızoğlu’dur. Babası Dudley Allen’dir.

Yasemin Allen daha 3 aylıkken anne babası ayrılmış babası Güney Afrika’ya yerleşmiştir.

İlkokulu Türkiye’de okuyan güzel oyuncu 11 yaşında Avusturalya’ya annesi ile birlikte yerleşti.

Haberin Devamı

Liseyi orda okudu. Liseyi bitirdikten sonra Queesland Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünü kazandı.

2008 yılında yapılan L’Oreal Yeni Yüz yarışmasının finalisti oldu. Yine 2008 yılında annesiyle birlikte Türkiye’ye geri döndü. Yasemin Allen Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi.

2008 yılında çekilen ve ilk dizisi olan Elif adlı dizide başrol oynamıştır. Onur Tuna ile sevgili oldular. 2013 yapımlı Aşk ve Su filminde başrol oynadı.

Daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde Fatma Haseki Sultan karakterini canlandırdı. 2014 yılında ise Şeref Meselesi adlı dizide oynadı.

46 Yok Olan 8.son bölümde nefesleri kesen sahneler

Yasemin Allen’in rol aldığı dizi ve filmler:

2016 46 Yok Olan

2014 Şeref Meselesi

2014 Muhteşem Yüzyıl

2013 Merhamet-Irmak

2013 Su ve Ateş

2011 Hayat Devam Ediyor-Pelin Akça

2010 Yerden Yüksek

2009 Kavak Yelleri

2008 Elif -Elif

 

BAKMADAN GEÇME!