Vahşet

Güncelleme Tarihi:

Vahşet
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2006 00:00

Beylikdüzü’nde 3 gün önce kaybolan 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Nigar Şahin’in cesedi telle boğulduktan sonra yakılmış olarak bir çöp konteynerinde bulundu.

BEYLİKDÜZÜ Dr. Haydar Arslan İlköğretim Okulu 7’nci sınıf öğrencisi Nigar Şahin, 27 Mart’ta babasından izin alarak bir arkadaşına ders çalışmaya gitti. Saat 18.30 sıralarında babasını cep telefonuyla arayan Nigar, eve doğru yola çıktığını haber verdi. Nigar’ın saatler geçmesine rağmen Barış Mahallesi, Mega Kent Sitesi’ndeki evine dönmemesi üzerine paniğe kapılan ailesi jandarmaya kayıp müracaatında bulundu. Bir kaç gün geçmesine rağmen haber alamayan aile, el ilanları da bastırarak kızlarını aramaya başladı.

Babası teşhis etti

Nigar Şahin, önceki gün saat 23.00 sıralarında Beylikdüzü Yılmaz Sitesi, Nadir Sokak’taki bir çöp konteynerinde telle boğulduktan sonra yakılmış halde bulundu. Olay yerinde inceleme yapan jandarma Nigar’ın telefonunu da 150 metre ileride buldu. Olay yerine çağrılan astsubay baba Ali Şahin, kızının cesedini teşhis etti. Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Nigar’ın amcası Kadir Şahin, yeğeninin geçen yıl örnek öğrenci seçildiğini ve Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) hazırlandığını söyledi. Amca Şahin, "Burada herkes korkuyor. Tedbir alınmasını istiyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!