Liselilerin ‘laf atma’ kavgası

Güncelleme Tarihi:

Liselilerin ‘laf atma’ kavgası
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2006 00:00

Antalya'da farklı liselerde okuyan öğrenciler arasında kız öğrencilere laf atma konusunda çıkan kavgada’ 3'ü bıçakla olmak üzere 7 öğrenci yaralandı. Okul önlerinde sürekli polis bulunduğu için kavga alanı olarak pazar yerini seçen liselilerden 1'i kız, 10'u gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Muratpaşa Lisesi'nden bir grup öğrenci, dün saat 19.00 sıralarında kız arkadaşlarını görmek için Antalya Lisesi önüne geldi. Antalya Lisesi öğrencileri ile Muratpaşa Lisesi öğrencileri arasında tartışma çıktı. Okul önünde polis olduğu için kavga edemeyen liseliler, bu sefer bir iş merkezinin önüne gitti. ‘Kızlara sarkıntılık’ konusunda bir süre tartışan liseliler kavga etmek için Altındağ Mahallesi 184 Sokak'taki pazar yerinde buluşmak üzere sözleşti. İki taraftan da 10’ar kişinin katıldığı kavgada çok sayıda bıçak, ‘mançika’ (Zincirli sopa) ve sopa kullanıldı. Kavga, mahalle sakinlerinin haber vermesi üzenine olay yerine gelen polisin araya girmesiyle sona erdi.

Kavgada yaşları 15- 17 arasında değişen iki grup öğrenciden M.B., S.Ö. ve S.S. bıçakla yaralanırken Ş.K.'nin kolu kırıldı, Ö.Ç., A.D. ve T.U. da dayak yedi. Yaralıların bir bölümü Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken bıçakla yaralanan öğrenciler Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada görüntü almak isteyen gazetecilere de saldıran liselileri polis güçlükle sakinleştirdi. Tedavisi yapılan ve taburcu edilen yaralı 7 öğrenci ile kavgaya karışan öğrenciler F.M., A.A. ve S.Ç. gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!