4 yaşındaki oğlunu rehin aldı

Güncelleme Tarihi:

4 yaşındaki oğlunu rehin aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2011 15:03

Hatay’ın Erzin İlçesi’nde yürüme engelli ayakkabı boyacısı Hüseyin T. (28), 4 yaşındaki oğlu Ömer’in boğazına bıçak dayadı. Kimsenin kendileriyle ilgilenmediğinden yakınan Hüseyin T.'nin ikna edilmesiyle çocuğun yaşadığı dehşet dakikaları sona erdi.

Haberin Devamı

Yeni Mahalle’de oturan Hüseyin T. bugün saat 11.30 sıralarında oğlu ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’na gitti. Yanında getirdiği bıçağı çekip oğlunun boğazına dayayan Hüseyin T. bir ay önce evinin yandığını, perişan olduklarını, kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini söyledi. Erzin Kaymakamı İskender Yönden ile görüşmek istediğini belirten Hüseyin T.'yi ikna için yanına yaklaşmak isteyen polisleri, "Yaklaşmayın. Çocuğu keserim" diye tehdit etti. Erzin Emniyet Müdürü A. Fuat Bozkurt’un da ikna etmeye çalıştığı Hüseyin T. eyleminden vazgeçmeyince, Kaymakam Yönden’e durum bildirildi.

KAYMAKAM İKNA ETTİ

Bunun üzerine olay yerine gelen Kaymakam İskender Yönden, konuşarak ikna edip, Hüseyin T.'yi eyleminden vazgeçirdi. Kaymakam Yönden, Hüseyin T.'yi yakındaki bir çay ocağına götürüp, onunla birlikte oturarak, sohbet etti, şikayetinin ve isteğinin değerlendirileceği sözü verdi. Kaymakam Yönden’e teşekkür eden Hüseyin T. çocuğuyla birlikte evinin yolunu tuttu. Hüseyin T.'nin yaklaşık bir saat süren eyleminden, izleyenlerin de zihinlerine kazınan çocuğunun eylem anında yaşadığı, gözlerine de yansıyan korkusu ve gözyaşları kaldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!