4. Uluslararası Yönetim Bilimleri Kongresi

Güncelleme Tarihi:

4. Uluslararası Yönetim Bilimleri Kongresi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2003 11:08

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından 5-8 Mart 2003 tarihinde Uluslararası Yönetim Bilimleri Kongresi’nin (YBK) dördüncüsü düzenlenecek. Kongre’nin bu seneki konuğu: Risk yönetimi konusunda uluslararası uzman lain James Brewster. 5 Mart 2003 saat 19.00’da İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenecek açılış töreninde Iain James Brewster “Enterprise Wide Risk Management” konulu bir konuşma yapacak.

Haberin Devamı

Yönetim Bilimleri Kongresi sayesinde üniversite öğrencileri ile iş dünyası aynı çatı altında buluşacak. Kongre süresince üniversite öğrencileri ile iş dünyası, günümüz yönetim problemlerine ışık tutacak ve akademik çalışmaları özendirerek uluslararası çapta bilgi paylaşımı sağlayacak çalışmalarda bulunabilecekler.

 

Yönetim Bilimleri Kongresi’nin proje yarışmasına katılarak sunulmaya hak kazanan 15 proje 6-7 Mart 2003 tarihlerinde İTÜ Maçka kampüsünde sunulacak. Amerika, Belçika, Kanada, Meksika, Hindistan’dan katılacak olan projelerin yanında, yurtiçindeki üniversitelerden 7 proje de yer alacak.

 

Haberin Devamı

CMS Projects organizasyonunda sunulan projeler arasından internet ile ilgili olanlar Hürriyetim tarafından değerlendirmeye alınacaklar. Bu projeler içerisinde uygulanabilir niteliktekiler, gençlere fırsat vermek amacıyla Hürriyetim desteğiyle uygulanacaklar. Gelen projeler arasında cocukbakicisi.com, neneredekaca.com, emlakcim.com gibi e-ticarete yönelik, gelecek vaad eden projeler de bulunuyor.

 

Proje sunumlarının yanında 6-7-8 Mart 2003 tarihlerinde konularında uzman kişilerin katıldığı, güncel olayların tartışıldığı paneller, konferanslar ve söyleşiler düzenlenecek.

 

Kongre Sponsorları; Epsilon Yayınevi, Tat, Türkiye Bankalar Birliği, Unilever, Türkiye İş Bankası, Computorium, Efes Pilsen, Yenibir.com, Hürriyet İK, Humanitas, THY, Radyo D, Şiir Catering, Hürriyetim, NTV, Mezun.com, Kongre Dergisi, Yenisayfa.com, Hilton, Beko, Sebat A.Ş., Alanyalı&Alanyalı, TNT, Pusula Dağıtım’dır.

 

Bu yıl da düzenlenecek olan YBK Fuarı’na sponsorların yanısıra Doğuş Çay, Nescafe, Ice Tea, Algida, Knorr, Elidor, Signal, Dove, SEK, Maret, Pastavilla, Pınar, Milka, Jacobs, Kent katılacaklar.

Haberin Devamı

 

Uluslararası Yönetim Bilimleri Kongresi’nin (YBK) program akışı:

19.00: Açılış Töreni

19.10: İTÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Ülengin

19.20: İTÜ Rektörü Prof. Dr. Gülsün Sağlamer

19.30: Iain James Brewster, Risk Yönetimi Konusunda Uluslararası Uzman (Enterprise Risk Wide Management)

21.00: Kokteyl

Yer: İTÜ Maslak Kampüsü / Süleyman Demirel Kültür Merkezi

Tarih: 05 Mart 2003

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!