4 kaza: 16 ölü 73 yaralı

Güncelleme Tarihi:

4 kaza: 16 ölü 73 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 19, 2010 09:06

Karabük, Bitlis, Malatya ve Bolu'da meydana gelen 4 ayrı kazada 16 kişi hayatını kaybetti, 73 kişi ise yaralandı.

Haberin Devamı

KARABÜK'TE MİNİBÜS UÇURUMA YUVARLANDI: 7 ÖLÜ

Karabük’te hızlı girdiÄŸi virajı alamayarak yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanan minibüsteki 7 kiÅŸi öldü, 3 kiÅŸi ise yaralandı.       Â

KAZA YERİNDEN GÖRÜNTÜLER      

MÄ°NÄ°BÃœS UÇURUMA YUVARLANDI / WEB TV      Â

Kaza, bugün saat 03.30 sıralarında Karabük ile Çankırı’nın ÇerkeÅŸ Ä°lçesi arasındaki karayolunun Ä°ÅŸmetpaÅŸa Dereköy Mevkii’nde meydana geldi. Tokat’tan Ä°stanbul'a giden bir firmanın çalışanlarının içinde bulunduÄŸu 27 yaşındaki Necmettin KaraismailoÄŸlu yönetimindeki minibüs, hızlı girdiÄŸi virajı alamayarak taklalar atarak yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.Â

Ortalığın kan gölüne döndüğü, minibüsün hurdaya döndüğü kazada, Ramazan Bulut (26), Nuri Özbek (34), Mustafa Özbek (31), Serdar Arslan (25), Ömer Güler (45), Ali Karatepe (36) ve Cengiz Genç (24) yaşamını yitirdi, Necmettin Karaismailoğlu, Yakup Yılmaz (39) ve Nail Kaya (35) ise yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi ve ambulans sevk edildi. Araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Karabük Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

BİTLİS'TE OTOBÜS DEVRİLDİ: 6 ÖLÜ 45 YARALI

Ahlat-Tatvan Karayolu'ndaki Yamlar Mevkii'nde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda virajı almayan İran otobüsü, kayarak bariylerlere çarptı. Kazada, ilk belirlemelere göre 6 kişi ölürken 45 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Bitlis, Tatvan ve Ahlat’taki Devlet Hastaneleri'nde tedavi altına alındı.

OTOBÜS TIR'A ÇARPTI: 23 YARALI

Bolu'da otobüsün TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 23 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 02.00 sıralarında TEM Otoyolu Köroğlu Park Mevkii’nde meydana geldi. İstanbul’dan Ankara yönüne giden İbrahim Demiray yönetimindeki yolcu otobüsü, Yavuz Çiçek yönetimindeki TIR’a arkadan çarptı. Kazada 23 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Araçta sıkışan sürücü İbrahim Demiray, itfaiye ekiplerinin çabası sonucu çıkarıldı. Yaralılar, ambulanslarla Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücutlarında kıraklar bulunan 2 kişi tedaviye alındı, diğerlerine ise ayakta müdahale edildi.

Haberin Devamı

MALATYA'DA DÜĞÜN DÖNÜŞÜ KAZA: 3 ÖLÜ 2 YARALI 

Malatya-Sivas Karayolu'nnun Hekimhan Tüneli çıkışında Ahmet Küçük yönetimindeki 44 ET 56 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 05 AV 880 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada düğünden dönen otomobilde bulunan aynı aileden Yusuf Küçük, Elif Küçük ve Ahmet Küçük ile Leyla Doğan ve Hanım Doğan ağır yaralandı. Ambulans ve yoldan geçen araçlarla Beydağı Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralılardan Ahmet, Elif ve Yusuf Küçük tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise tedavilerine devam ediliyor. Kaza nedeniyle Malatya-Sivas Karayolu bir süreliğine trafiğe kapatılırken, kazanın neden kaynaklandığı araştırılıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!