Güneşin Kızları 17.yeni bölümde Haluk'un sırrı ne? | Kanal D izle

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 17.yeni bölümde Halukun sırrı ne | Kanal D izle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 16:54

Güneşin Kızları 17.yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da Kanal D de izlenebilecek. Ekranların sevilen dizisinde, Güneş Nazlı'ya neden tokat attı? Ahmet, ölecek mi? Ali ile Selin’in ilişkisinde neler oluyor?

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI 17.BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları yeni bölümde; Rana ve Güneş, ormanda Ahmet ve Haluk’u bulduklarında şok geçirirler. Ahmet vurulmuştur. Rana, yıllardır karşılaşmaktan korktuğu olay gerçekleştiği için kilitlenir. Haluk, olayın kaza olduğunu söylemektedir.

Selin ve Ali’nin videosunu Emre görür. Selin ile Ali, aralarındaki ilişkinin ne olacağına daha karar verememişken bu olayla sarsılır. Emre ile Ali arasında soğuk rüzgârlar esmektedir. Ali, Selin’in olayla bir ilgisi olmadığını söyleyerek Selin’i kollamaya çalışır. Emre ise, Haluk’a videoyu göstermeye karar verir.

Nazlı annesine, babasıyla görüştüğünü ve Haluk’un onu tehdit ettiğini söylemeye karar verir. Güneş’in kafasında Haluk’un bir katil mi olduğu sorusu vardır. Nazlı’nın babasıyla görüşmesi Güneş’i sarsar. Güneş, Nazlı’ya Zafer’le görüşmeyeceğini söylese de genç kız kararını vermiştir.

Babalarının gerçekten nasıl bir insan olduğunu düşünen Selin de olaya katılır. Nazlı, Haluk’un gerçek yüzünü göstermek için bir plan kurar. Bu plan Nazlı’nın, Haluk ile ilgili başka bir sırrının ortaya çıkmasına sebep olacaktır.

Haberin Devamı

Peri, Nazlı’yı takip eder. Aylardır onunla konuşmaya çalışan adamın babası olduğunu öğrenir. Güneş, Peri’nin babasına gitmek üzere olduğunu öğrenince endişelenir. Güneş, kızları babalarından uzak tutmak için kendini feda etmeye hazırdır.

Güneşin Kızları 17.yeni bölümde Halukun sırrı ne | Kanal D izle

Dizide Emra Kınay Haluk karakterini canlandırıyor

GÜNEŞİN KIZLARI 17.BÖLÜM FRAGMAN İZLE



GÜNEŞİN KIZLARI 16.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Nazlı babası Zafer’i bulur. Babasını her şeye rağmen affetmeye hazırdır. Hikâyeyi birde babasından dinlemek ister. Ancak Nazlı’yı büyük bir yıkım beklemektedir. Genç kızın asi tavırları başını büyük belaya sokar. Nazlı’dan uzun zaman haber alınamaz ve son aradığı kişi Savaş’tır. Savaş, Nazlı aradığında telefonu açmadığı için çok pişmandır.

Selin, babasını görmesinin ardından dağılır. Yardımına Ali koşar. Selin ve Ali birbirlerine en gizli sırlarını anlatırlar. Acıları, ikisini birbirine yakınlaştırır. Güneş bir yandan kızların Zafer’le görüşmesinden korkar. Diğer yandan da Sevilay’ın kendisine dava açtığını öğrenir. Kafası karışan Güneş, İnci ve Sevilay ikilisinin neler planladığını çözebilmek için İnci’ye yakınlaşır.

Nazlı Savaş’ı affetmeme kararlıdır ama Savaş Nazlı’nın peşinden koşmaya devam eder. Selin duruma müdahale eder ve Nazlı’ya söz verdirir. Ne olursa olsun Savaş’la bir daha görüşmeyecektir! Nazlı, Savaş ve Selin’in arasında kalır. Selin, Ali’nin davetini kabul eder ve Emre’yle bir araya gelme kararı verir. Ali Selin’in iddiayı ciddiye aldığını görünce pişman olup Selin’i vazgeçirmeye çalışır. Selin oynamaktan vazgeçmez.

Güneşin Kızları 17.yeni bölümde Halukun sırrı ne | Kanal D izle

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!