Kemal Kılıçdaroğlu gençlerle tavla oynadı

Güncelleme Tarihi:

Kemal Kılıçdaroğlu gençlerle tavla oynadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2015 20:29

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İnciraltı'ndaki bir kafeteryada gençlerle sohbet etti. Kılıçdaroğlu, bir üniversite öğrencisinin Bilal Erdoğan'ın yurt dışına çıktığını söylemesi üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, "Çıkabilir, seyahat özgürlüğü var. Yanında sadece puset olsa sorun yok, neleri aldığını bilmiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

İzmir programı kapsamında ilçeleri ziyaret ederek halka seslenen Kılıçdaroğlu, kentten ayrılmak üzere Adnan Menderes Havalimanı'na gidişi sırasında, İnciraltı'nda gençlerin bulunduğu bir kafeteryaya girdi.

Gençlerin sorularını yanıtlayan, sorunlarını dinleyen Kemal Kılıçdaroğlu, Rusya'nın Suriye operasyonuna ilişkin olarak, "Başbakan kim? Başbakanlık koltuğu boş. Rusya Suriye'de operasyon yapıyor. Başbakan konuşmuyor, Dışişleri Bakanı konuşmuyor, en sorumsuz kişi konuşuyor. Anayasaya göre Cumhurbaşkanı'nın sorumluğu yok, o niye konuşuyor. Normalde Başbakan'ın 'Benim konuşmam lazım' demesi lazım. Davutoğlu konuşur ama saray için konuşur" dedi.

Ülkenin yarısının nüfusun genç, gençlerin dörtte birinin de işsiz olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, gençlerin siyasete ilgi göstermesini istedi.

Haberin Devamı

BİLAL ERDOĞAN'IN YURTDIŞINA ÇIKMASI

Bir üniversite öğrencisinin Bilal Erdoğan'ın yurt dışına çıktığını söylemesi üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, "Çıkabilir, seyahat özgürlüğü var. Yanında sadece puset olsa sorun yok, neleri aldığını bilmiyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu, kafeteryada bazı gençlerle tavla da oynadı.

Kemal Kılıçdaroğlu gençlerle tavla oynadı
Bilal Erdoğan'dan AA'ya İtalya açıklaması

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!