Topkapı yeraltı geçidindeki ucuzluk çarşısında yangın çıktı

Güncelleme Tarihi:

Topkapı yeraltı geçidindeki ucuzluk çarşısında yangın çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2015 00:10

Topkapı Yeraltı Geçidi'ndeki Ucuzluk Çarşısı'nda yangın çıktı.

Haberin Devamı

Topkapı’da yeraltı geçidindeki Ucuzluk Çarşısı’nda akşam saat 22.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Çarşıda bulunan dükkanlardaki tekstil malzemelerinin etkisi ile yangın kısa sürede büyürken, zaman zaman ufak patlamalar yaşandığı gözlendi. Yaralı ve can kaybının yaşanmadığı olayda çarşı içerisinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangın sırasında Millet Caddesi trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 45 dakikalık müdahalesi ile yangının kontrol altına alınmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu yakınındaki yeraltı geçidinde bulunan Ucuzluk Çarşısı'nda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Ancak zarşıdaki dükkanlar hasar gördü.

Haberin Devamı

Topkapı yeraltı geçidindeki ucuzluk çarşısında yangın çıktı

GEÇEN YIL DA YANMIŞTI

Geçen yıl 28 Kasım'da da yanan Topkapı yeraltı geçidindeki Ucuzluk Çarşısı'nda saat 22.50 sıralarında yangın çıktı. Alevlere, Fatih, Bayarampaşa ve Zeytinburnu itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın nedeniyle, Millet Caddesi'nin Bakırköy yönü trafiğe kapatıldı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 25 dükkanın bulunduğu Ucuzluk Çarşısı'nda çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alev alev yanan çarşıda zaman zaman patlama sesleri duyuldu.
Alevler, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Trafiğe kapatılan Millet Cadddesi de 23.20 sıralarında trafiğe açıldı. Tramvay seferlerinde ise aksama olmadı.
Yangın nedeniyle dükkanlar hasar gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!