Ahmet Davutoğlu: Terör örgütüyle selfie çekmekten vazgeç

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Davutoğlu: Terör örgütüyle selfie çekmekten vazgeç
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2015 07:08

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP ile MHP liderlerinin hükümet kurmaktan kaçtıklarını iddia etti, HDP’ye ise “Terör örgütü ile selfie çekmekten vazgeç” diye seslendi.

Haberin Devamı

Seçim çalışmalarına dün Manisa’da devam eden Davutoğlu, özetle şunları söyledi:

FETRET DEVRİ YAŞADIK

“Seçimlerden sonra 4 aydır geçici bir Fetret Devri yaşadık. Fetret Devri dediysek bunu hissettirmedik. Ülkemizi hükümetsiz bırakmadık. AK Parti 7 Haziran’dan sonra birlik arayışı içinde oldu. Diğer partilerin hiçbiri koalisyona yanaşmadı. Onlar kutuplaşma dilini kullandılar. Bahçeli her şeye ‘hayır’ dedi. Bakın MHP demiyorum. Bahçeli ‘hayır’ dedi çünkü. İki ay gelin hükümet kuralım milletimiz de sizi görsün. Üç ay hükümete razı olamayanların 4 yıl bu milleti idare edecek yürekleri olur mu? Bahçeli razı olsaydı hep birlikte ülkemiz için taşın altına elimizi koyardık. Bu 4 asır sürse bile millet davasını sürdürecek parti AK Parti’dir.

Ahmet Davutoğlu: Terör örgütüyle selfie çekmekten vazgeç

Haberin Devamı

KUTUPLAŞMA SİYASETİ

AK Parti için mesele şahsi değil, memleket meselesidir. Onun için tek başına işbaşına diyoruz. AK Parti bir birlik siyaseti takip etti. Muhataplarımız uzlaşma şansı vermediler. CHP, blok siyasetine soyundu. Kutuplaşma siyaseti uyguladılar. HDP ise 8 Haziran’dan itibaren silahlanmaya, ayaklanmaya başladı. Bu terör siyasetine askerimiz, polisimiz, vatandaşlarımız katledilince hak edilen cevabı verdik. Bu puslu havadan istifade etmek isteyen çakallara izin vermedik. HDP’ye diyoruz ki terör örgütüyle selfie çekmekten vazgeç de meşru siyaset zeminine gel. Şu 4 ay gösterdi ki milletin karşısına tek başına iktidar iddiasıyla çıkabilecek tek parti AK Parti’dir. AK Parti için mesele şahsi mesele değildir. Mesele memleket meselesidir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!