Kurtlar Vadisi Pusu 266.Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 266.Bölüm Fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2015 14:50

Kurtlar Vadisi Pusu 266.Yeni bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek. Kurtlar Vadisi Pusu 266.Bölüm'le Kanal D ekranlarında yarın yayınlanacak.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 266.Yeni bölümüyle yarın izleyicisiyle kavuşacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 266.Bölüm fragmanı yayınlandı.

POLAT ZEYNEP SIRRINI ÇÖZEBİLECEK Mİ?

Polat uzun yıllar sonra karşısına çıkan Zeynep'in sırrını çözmek için elinden gelen herşeyi yapıyor. Fakat Polat, Zeynep'in sırrını çözmeye çalışırken büyük bir sürprizle karşı karşıya kalıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 266.Bölüm Fragmanı yayınlandı

KURTLAR VADİSİ PUSU 266.BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde; Polat Alemdar ile Zeynep arasındaki geçmişten gelen gizli ilişkinin şifreleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yavaş yavaş Zeynep'le Polat arasındaki esrar perdeleri kalkıyor. Uzun yıllar sonra karşısına çıkan Zeynep'in sırrının peşine düşen Polat Alemdar, büyük bir sürprizle karşı karşıya gelirken, yeni ve acımasız düşmanı Gölge ile Zeynep arasındaki karanlık ilişkinin peşine düşüyor. Peki, ele geçirmek için Polat Alemdar'la büyük bir savaşı göze alan Gölge'nin Sırlı Asayı teslim ettiği kişi kim? O kişi gerçekten Martin mi? İşte bu sorular ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölümünde yanıt buluyor.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 266.Bölüm Fragmanı yayınlandı

DEFNE SAMYELİ BOMBA GİBİ GİRİŞ YAPTI

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon bombası Defne Samyeli, "Ajan Zeynep" rolüyle adından söz ettiriyor. "Ajan Zeynep" karakteriyle Kurtlar Vadisi Pusu'ya iddialı bir giriş yapan Defne Samyeli, diziye dahil olur olmaz silahlı sahnelerden birinde boy gösterdi. Mafya tarafından kaçırılan otel sahibini kurtarmak isteyen Ajan Zeynep, beraberindeki Meryem ile harekete geçti. Silahların patladığı kurtarma sahnesinde Defne Samyeli'nin hayat verdiği Ajan Zeynep karakteri mafyanın 9 adamını öldürerek, otel sahibini kurtardı.

KURTLAR VADİSİ PUSU 266.BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!