O doktor da öldü

Güncelleme Tarihi:

O doktor da öldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2015 17:46

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde, Zeren Büke Toku'nun tabancayla intihar ettiği olay sırasında başına isabet eden aynı kurşunla ağır yaralanan 42 yaşındaki Dr. Nafiz Tuğrul Sağlam, tedavi gördüğü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Cuma günü İstiklal Caddesi üzerinde arkadaşı Dr. Nafiz Tuğrul Sağlam ile birlikte kaldırımda oturan Zeren Büke Toku, henüz bilinmeyen bir nedenle tabancasını başına dayayıp tetiği çekmiş, Toku olay yerinde hayatını kaybederken, genç kadının kafatasını delen mermi, yanında bulunan Dr. Nafiz Tuğrul Sağlam'ın başına da isabet etmişti. Kaldırıldığı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alınan Dr. Nafiz Tuğrul Sağlam, meslektaşlarının tüm müdahalesine rağmen bugün yaşamını yitirdi. Dr. Sağlam'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İLAÇLAR ORGANLARINA ZARAR VERMİŞ

Bu arada, ailesinin Dr. Nafiz Tuğrul Sağlam'ın organlarını bağışlamak istediği, ancak yoğun bakım servisinde verilen ilaçlar nedeniyle zarar gördüğü için organların bağışlanamayacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!