Ne zaman emekli olurum? Emeklilik yaşımı nasıl öğrenirim?

Güncelleme Tarihi:

Ne zaman emekli olurum Emeklilik yaşımı nasıl öğrenirim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 16:31

Ne zaman emekli olurum uygulaması ile emeklilik yaşınızı artık çok rahat öğrenebilirsiniz. Ne zaman emekli olurum uygulamasına giriş nasıl yapılır?

Haberin Devamı

Çalışanların kafalarındaki en büyük soru ne zaman emekli olurum sorusudur. Emeklilik yaşımı nasıl öğrenebilirim? Emeklilik tarihimi nasıl öğrenebilirim?

İçinde bulunduğumuz 21. Yüzyıl internet çağı olarak adlandırılıyor. Ve biz hemen hemen her işimizi internetten halledebiliyoruz. Hal böyle olunca devlet kurumları da işlemleri internet üzerinden yapmamıza olanak sağlıyor. Çalışanlar önceleri Sosyal Güvenlik Kurumu’na giderek sigorta ve kimlik bilgileri ile ne zaman emekli olacaklarını öğrenebiliyorlardı. Ama şimdi SGK’nın ne zaman emekli olurum uygulaması ile bu işlem internet üzerinden kolayca halledilebiliyor.

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM UYGULAMASINA GİRİŞ

Ne zaman emekli olurum Emeklilik yaşımı nasıl öğrenirim

Haberin Devamı

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM UYGULAMA DETAYLARI

Ne Zaman Emekli Olurum Uygulamasını kullanabilmeniz için sayfada yer alan formu detaylı bir şekilde doldurmak gerekmektedir. Bu sebepten dolayı sigortalıların ilk olarak hizmet dökümü alması ve hizmet dökümü üzerindeki bilgilerle formu doldurması kişi için yararlı olacaktır. Bu sayede yanlış bilgi girilmesi önlenebilir. Sistemin girilen bilgiler üzerinden gerekli hesaplamaları yapmasının ardından Emeklilik yaşınız ile ilgili detaylar sayfa ekranında belirecektir. Bu hizmeti internet erişimi olan her yerden mobil ve web araçları kullanarak ücretsiz kullanabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!