Tek mermi iki hayat

Güncelleme Tarihi:

Tek mermi iki hayat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2015 20:39

DR. Nazif Tuğrul Sağlam (42), İstanbul Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi mezunu. Özel Kuvvetler’de tabip yüzbaşı iken 2008’de geçirdiği trafik kazası nedeniyle malulen emekli oldu. Bir holdingin kurum doktorluğunu yapan Sağlam, Tıp Fakültesi’nden sınıf arkadaşı ile evlenmiş, 2008’de boşanmıştı. Çiftin 9 yaşındaki kızı, otizm hastasıydı. Kızına düşkünlüğü ile tanınan Dr. Sağlam’ın anne ve babası hayatta değil. Ailesinin tek çocuğu ve dayısından başka akrabası yok.

Haberin Devamı

Tek mermi iki hayat

KIZININ EĞİTMENİYDİ
Zeren Büke Toku (28), Almanya’da doğdu. Tek çocuktu ve anne-babası boşandığında annesiyle birlikte Bursa’ya geldi. Almanya yıllarında binicilik eğitimi aldığı için hayatını binicilik eğitmeni olarak kazanmaya başladı. Adı, 2002’de Binicilik Federasyonu’nun düzenlediği Cumhuriyet Kupası’nda doping iddialarına karıştı. Çalıştığı Bursa’daki binicilik kulübünden 3 yıl önce ayrılıp İstanbul’a geldi. Toku, son olarak Zekeriyaköy’de çalışıyordu. Kendisi gibi atlara düşkün olan Dr. Sağlam’ın kızının eğitmeniydi. Burada tanışan Sağlam ve Toku’nun arkadaşlıkları, inişli çıkışlı bir ilişkiye dönüştü.

Haberin Devamı

Tek mermi iki hayat

SİLAHI HEP YANINDAYDI
İki sevgili cuma gecesi İstiklal Caddesi’nde kaldırıma oturdular. İçkiliydiler. Genç kadın, sevgilisinin beylik tabancasını kendi kafasına dayadı, tetiği çekti. Kafatasını delip geçen mermi, Sağlam‘ın kafasına saplandı. Toku olay yerinde hayatını kaybetti.

Tek mermi iki hayat

Sağlam, bitkisel hayata girdi. Doktorun yakınları intihar edenin Zeren olduğunu, Şahin’in kaza sonucu aynı mermiyle yaralandığına inandıklarını söylüyor.

OLAY ÖNCESİ İSTİKLAL'DE DANS ETTİLER

Zeren Büke Toku ile Nazif Tuğrul Sağlam, İstiklal Caddesi’nde bir işyerinin önünde oturdular. Toku, silahın tetiğini çekmeden önce Sağlam ile caddede dans ederken görüldü. Sağlam’ın tabancasıyla gerçekleşen olayda, geride herhangi bir not bırakılmadığı belirtildi. (Çetin AYDIN/İSTANBUL)

Tek mermi iki hayat
'İntihar kurşunu' kadını öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!