Ahmet Hakan taburcu oldu

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Hakan taburcu oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2015 22:06

İstanbul Teşvikiye’deki evinin önünde önceki gece dört kişinin saldırısına uğrayan Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, ameliyata oldu. Hakan'ın ameliyathaneden hastane odasına çıktığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Ahmet Hakan ile aynı mahallede oturan bir kişi, saldırganlardan Kamuran Ergin'in zaman zaman gelip binaları izlediğini söyledi. 1,5 saatlik bir operasyon geçiren Ahmet Hakan, 21.00 sıralarında kendi isteğiyle taburcu oldu.

Haberin Devamı

Bugün 13.00 sıralarında evinden ayrılarak Amerikan Hastanesi’ne giden Ahmet Hakan, bir dizi tetkikin ardından burnundaki kırık nedeniyle saat 15.00’de ameliyata alındı. Başarılı geçen operayonun ardından Hakan ameliyathaneden odasına çıkarıldı.

Genel anestezi altında yapılan ameliyat sonrası Ahmet Hakan’ın genel durumuna bakılarak geceyi hastanede mi yoksa evinde mi geçireceği netleşecek. Öte yandan Hakan’ın kaburgasındaki kırıklar için ise operasyon yapılmayacağı öğrenildi. Kırıkların kendi kendine kaynaması beklenecek.

KENDİ İSTEĞİYLE TABURCU OLDU

Yaklaşık 1,5 saat süren burun ameliyatı geçiren Ahmet Hakan, doktorların geceyi hastanede geçirmesi yönündeki tavsiyesine rağmen saat 21.00 sıralarında kendi isteğiyle taburcu oldu.

KILIÇDAROĞLU, EVİNDE ZİYARET EDECEK

Haberin Devamı

Bu arada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Hakan'ı yarın saat 10.00'da evinde ziyaret edecek. CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, ikinci ziyaretini Hürriyet Gazetesi'ne gerçekleştirerek, Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin'e geçmiş olsun dileklerini iletecek.

BELLİ Kİ PLANLI BİR OLAY

Ahmet Hakan’ın evine ziyaretler ikinci gün de devam etti. Hakan’ı evine ziyaret eden Milliyet Yazarı Güneri Cıvaoğlu yaptığı açıklamada “Bu tip olaylar gerçekten çok acı. Ahmet’le daha bir hafta önce yemekteydik. Dikkat etmesini söyledim. Ama dikkat etsen de nereye kadar… Belli ki planlı bir olay... Bunun arkasında kimin olduğunu bilemiyorum. Ama her kim varsa bütün yüreğimle kınıyorum. Ben aynı zamanda bir hukukçuyum. Bunun için kim yaptı diye teori kurmak istemiyorum. Ama her kimse yürekten kınıyorum. Bu olayın arkasında kimin olduğunu polisin ortaya çıkarması gerekiyor” dedi. Öte yandan gün içinde Hakan’ın birçok yakını ve arkadaşı evine ziyarette bulundu.

Ahmet Hakan taburcu oldu


SALDIRI ÖNCESİ KEŞİF İDDİASI

Ahmet Hakan’a saldıran 4 kişi arasında yer alan Kamuran Ergin’in olaydan iki gün önce Nişantaşı’nda keşif yaptığı iddia edildi. Ahmet Hakan’ın evinin yakınında bir kafeteryaya pazartesi akşamı oturmaya gelen Kamuran Ergin’in çevreyi kontrol ettiği söyleyen mahalle sakini İbrahim Bilge “Bu kişi sokağa gelip binaları izliyordu. Birkaç defa gördüm. Ahmet Hakan’a yapılan saldırının adından bu kişiyi televizyonda gördüm. Buraya gelip etrafı izleyen adam buydu. Buradaki kafelere oturup gidiyordu. Mahallenin insanı olmadığı için çok dikkat çekiyordu” dedi.

Haberin Devamı

SALDIRAN 4 KİŞİNİN EMNİYET'TEKİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan, gözaltına alınan 4 zanlının sorgusu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde devam ediyor.

4 kişi için savcılıktan 1 gün daha ek gözaltı süresi alındı. Şüphelilerin öğleden sonra sağlık kontrolünden geçirildiği öğrenildi. Akşam saat 18.30 civarında ise 4 zanlıdan 2'sinin ifadelerinin tamamlandığı bilgisi geldi. Diğer 2 şüphelinin ifade alma işlemleri devam ediyor.

Ahmet Hakan taburcu oldu
Ahmet Hakan’a evinin önünde saldırı

Ahmet Hakan taburcu oldu
Sosyal medyada çığ gibi tepki: Artık kimsenin can güvenliği yok

Ahmet Hakan taburcu oldu
Ahmet Hakan defalarca kez tehdit almıştı

Ahmet Hakan taburcu oldu
Ahmet Hakan’a saldırının arkasından güvenlik skandalı çıktı

Ahmet Hakan taburcu oldu
'Bu tehditkâr söylemin getirdiği noktadır'

Ahmet Hakan taburcu oldu
Ölüm tehdidine suç duyurusu

Ahmet Hakan taburcu oldu
Cem Küçük'ten Ahmet Hakan'a köşeden ölüm tehdidi

Ahmet Hakan taburcu oldu
Sedat Ergin: Plânlı bir saldırı olduğu anlaşılıyor

Ahmet Hakan taburcu oldu
Binlerce kişi Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınadı: Artık kimsenin can güvenliği yok

Ahmet Hakan taburcu oldu
Ahmet Hakan'dan mesaj var: Bu tür saldırılardan hiç bir şekilde yılmayacağız. Korkmuyoruz

Ahmet Hakan taburcu oldu
Abdurrahim Boynukalın: Evinin önünde dört kişiyle bir gazeteciyi dövecek kadar kalleş değiliz

Ahmet Hakan taburcu oldu
Kılıçdaroğlu'ndan Ahmet Hakan mesajı: Gerginliğin bu noktaya ulaşması ciddi endişe yaratıyor

SALDIRI HAKKINDA ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!