Antalyalı işadamı Necati Yılmaz'ın acı günü

Güncelleme Tarihi:

Antalyalı işadamı Necati Yılmazın acı günü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2015 20:15

Antalyaspor Eski Başkan Adayı, işadamı Necati Yılmaz'ı ve ailesini taşıyan cip, Isparta yakınlarında yoldan çıkıp devrildi. Kazada Necati Yılmaz'ın eşi ve kızı hayatını kaybederken, kendisi ve biri sürücü olan 2 çocuğu yaralandı.

Haberin Devamı

Antalya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve bir dönem Antalyaspor’a başkan adayı olan işadamı Necati Yılmaz ve ailesinin içinde bulunduğ cip Isparta’da takla attı. Kazada işadamı Yılmaz’ın eşi Nurcan Yılmaz ve kızı Ayşe Sevgi yaşamını yitirdi, kendisi ve 2 oğlu yaralandı.

Kaza, dün Isparta- Keçiborlu yolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı’nda meydana geldi. İşadamının oğlu 19 yaşındaki İlyas Mert Yılmaz, yönetimindeki 07 FJK 07 plakalı cipip direksiyon kontrolünü yitirince, araç takla atarak orta refüje uçtu. Kazada işadamı Necati Yılmaz’ın kızı 10 yaşındaki Ayşe Sevgi Yılmaz olay yerinde, eşi Nurcan Yılmaz ise ağır yaralı götürüldüğü Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne yaşamını yitirdi.

Antalyalı işadamı Necati Yılmazın acı günü

Haberin Devamı

Kazadan yaralı kurtulan işadamı Necati Yılmaz ile aracı kullanan oğlu İlyas Mert Yılmaz ve 7 yaşındaki oğlu Halil İbrahim Yılmaz’a sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazada ölen Nurcan Yılmaz ile kızı Ayşe Sevgi Yılmaz’ın cenazeleri, toprağa verilmek üzere Ordu’ya gönderildi.

Antalyalı işadamı Necati Yılmazın acı günü

İşadamı Necati Yılmaz ile İlyas Mert Yılmaz’ın tedavilerinin ardından taburcu olduğu, Halil İbrahim Yılmaz’ın tedavisinin ise yoğun bakım servisinde sürdüğü kaydedildi.

Antalyalı işadamı Necati Yılmazın acı günü

EMNİYET KEMERİ KURTARDI

Aracın ön kısmındaki sürücü İlyas Mert Yılmaz ile babası Necati Yılmaz’ın emniyet kemerlerinin takılı olduğu, arka koltukta oturan Nurcan, Ayşe Sevgi ve Halil İbrahim Yılmaz’ın kemerlerinin takılı olmadığı belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!