Anne kızlarını, baba ise karısını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Anne kızlarını, baba ise karısını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2015 14:52

DİYARBAKIR’da kendisinden 50 lira bayram harçlığı isteyen iki kızını çıkan tartışma sonunda cunnit geçirip pompalı tüfekle vurarak öldüren Adalet Toprak, eşi Sadık Toprak tarafından bıçaklanıp, boğazı kesilerek öldürüldü.

Haberin Devamı

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi’nde meydana gelen olay, bugün sabah saatlerinde site sakinlerinin polise haber vermesi ile ortaya çıktı. Kayapınar İlçesi’nde bulunan Özteknik Sitesi’nin 4’üncü katında ailesiyle oturan 8 çocuk annesi Adalet Toprak (44) iddiaya göre, kendisinden 50 lira bayram harçlığı isteyen kızları Kevser Toprak (20) ve Havva Toprak (18) ile tartıştı. Evdeki tartışmanın büyümesi üzerine cinnet geçirdiği öne sürülen anne Adalet Toprak, kendi adına kayıtlı pompalı tüfeği alarak iki kızını da vurarak öldürdü. Adalet Toprak daha sonra tüfekle evde bulunan eşi Sadık Toprak’a (51) ateş etmeye başladı. Sadık Toprak da bu sırada mutfaktan bıçak alarak eşine saldırdı. Sadık Toprak, eşini boğazını bıçakla keserek öldürdü.

Anne kızlarını, baba ise karısını öldürdü

Haberin Devamı

Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evde bekleyen baba Sadık Toprak’ı suç aleti bıçakla gözaltına aldı. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından ölen anne ve iki kızının cesetleri, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!