Cizre'de sokağa çıkma yasağı yarın sona erecek

Güncelleme Tarihi:

Cizrede sokağa çıkma yasağı yarın sona erecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 19:43

Şırnak Valiliği, Cizre İlçesi'nde sokağa çıkma yasağının yarın saat 07.00'den itibariyle sona ereceğini açıkladı. Yasağın yarın sabah 07.00'de biteceği, camilerden anons edildi.

Haberin Devamı

Şırnak Valiliği'nin geçen cuma günü saat 20.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı ilan ettiği Cizre'de, güvenlik güçleri ilçedeki PKK unsurlarına yönelik operasyonlar yaptı, sokaklara kazılan hendekleri kapatmaya çalıştı. Operasyonların başarılı geçtiğini belirten Şırnak Valiliği sokağa çıkma yasağının da yarın sabahtan itibaren kaldırılacağını açıkladı. Valilikten yapılan açıklama şöyle:

"İlimiz Cizre İlçesi'nde 4 Eylül 2015 günü saat 20.00'de başlayan sokağa çıkma yasağı 12 Eylül 2015 cumartesi günü saat 07.00 itibariyle sona erecektir. Bu süre zarfında güvenlik kuvvetlerimiz Bölücü Terör Örgütü mensuplarına karşı başarılı bir operasyon gerçekleştirmiştir. Bu süreçte sabır ve duyarlılıkla hareket eden çok değerli Cizreli vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi ifade ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Bölücü Terör Örgütü mensuplarına karşı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumaya ve kamu düzenini sağlamaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!