Çakma kurtlar

Güncelleme Tarihi:

Çakma kurtlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 09:29

Hürriyet Gazetesi’ne pazar gecesi gerçekleşen saldırıda, grupta AK Parti İstanbul Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdürrahim Boynukalın ile partinin gençlik teşkilatından kişiler yer aldı. Bozkurt işareti yapan saldırganların Ülkücü olmadığını söyleyen MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, "Sağlıklı beş parmağı olan her insan bozkurt işareti yapabilir" dedi.

Haberin Devamı

Salı gecesi düzenlenen ikinci saldırıda ise gazete önünde toplanan gruptakilerin çoğu bozkurt işaretleri yaptı. Ancak MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, bozkurt işareti yapanların ülkücü değil ‘çakma kurt’ olduğunu belirterek şunları söyledi:

Çakma kurtlar

Hürriyet’e alçakça ve şerefsizce saldırı olmuştur. Bu saldırıları da AKP’nin kurdurttuğu Osmanlı Ocakları üzerinden yaptıklarını düşünüyoruz. Sağlıklı beş parmağı olan her insan bozkurt işareti yapabilir.

Çakma kurtlar

Haberin Devamı

Dün beş parmaktan dördünü bir araya getirip rabia işareti yapanların bugün eylemlerini bozkurt işareti ile yapmaları alçakça ve şerefsizce bir harekettir.

Çakma kurtlar

Milliyetçi, ülkücü harekete atılan bir iftiradır. Milliyetçi, ülkücü camia bu saldırıları kınamaktadır. Biz bu olayların hiçbir yerinde değiliz. Olmayacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!