3 yeni film vizyonda

Güncelleme Tarihi:

3 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 11:07

Türkiye'de bu hafta 3 yeni film vizyona girecek. Örnek Aile, Paris’ten Sevgilerle ve İşkence Okulu bu hafta sinemaseverlerle buluşacak filmler olacak.

Haberin Devamı

Örnek Aile

Derrick Borte’ın yönettiği ve David Duchovny, Demi Moore, Gary Cole ile Glenn Headly’nin oynadığı Örnek Aile (The Joneses), 25 Haziran 2010’da Pinema Film dağıtımıyla D Productions tarafından vizyona çıkarılıyor.

Banliyödeki zengin ve özel sitelerde yeni birilerinin mahalleye taşınması her zaman ilgi çeker. Özellikle de taşınanlar Jones ailesi gibi bir aileyse. Ancak Jones ailesi gerçek bir aile değil bir pazarlama şirketin çalışanlarıdır. Görevleri ise aile kılığında zengin mahallelere taşınarak müşterilerin ürünlerine “canlı reklâm” yapmaktır. Ancak gerçek hayat hiçbir zaman senaryodakine uygun gitmez.

 

3 yeni film vizyonda

Paris’ten Sevgilerle

Pierre Morel’in yönettiği ve John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak ile Richard Durden’in oynadığı Paris’ten Sevgilerle (From Paris with Love), 25 Haziran 2010’da UIP Filmcilik dağıtımıyla TMC Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Fransa’daki Amerikan Büyükelçiliği’nde görevli James Reece’in Paris’te kıskanılacak bir hayatı ve güzel bir sevgilisi vardır. Elçilikte CIA için alt düzey bir görevde çalışmaktadır. Ancak tek istediği daha yüksek mertebeli bir ajan olmaktır. Üst düzey görevli olarak bir işe atandığında, ne kadar şanslı olduğuna inanamaz. Ta ki yeni ortağı özel ajan Charlie Wax ile tanışıncaya kadar.

 

 

3 yeni film vizyonda

İşkence Okulu

Jon Wright’in yönettiği ve Alex Pettyfer, April Pearson, Dimitri Leonidas ile Calvin Dean’ın oynadığı İşkence Okulu (Tormented), 25 Haziran 2010’da Tiglon Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

3 yeni film vizyonda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!