3 yaşındaki Aslı otomobilin altında can verdi

Güncelleme Tarihi:

3 yaşındaki Aslı otomobilin altında can verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 18:39

Aslı Çakar daha 3 yaşındaydı. Anne ve babasıyla oturduğu sofradan aldığı bir dilim ekmekle sokakta oynayan arkadaşlarının yanına gitti. Bu sırada kendini bilmez bir sürücü, küçük kıza çarpıp kayıplara kaçtı. Çocukların çığlıkları üzerine dışarı çıkan Çakar Ailesi kızlarının cansız bedeniyle karşılaşınca yıkıldı.

Haberin Devamı

Merkez Yıldırım İlçesi Arabayatağı Mahallesi 2'nci Asker Sokak'ta oturan 2 çocuklu Songül ve Abdurrahim Çakar çifti, bugün öğlen saatlerinde evlerinde birlikte yemek yerken, kızları Aslı sofradan aldığı bir dilim ekmekle arkadaşlarıyla oynamak üzere evlerinin karşısındaki boş araziye gitti. Burada arkadaşlarıyla oynayan Aslı, üzerlerine gelen otomobilden kaçamadı ve aracın altında kaldı. Kaçan arkadaşlarının yara almadığı kazada otomobilin altında kalan minik Aslı olay yerinde yaşamını yitirdi.

Çığlıkları duyunca kapıya çıkan temizlik şirketinde çalışan Abdurrahim Çakar ve eşi sinir krizi geçirdi. Çevrede arama yapan polis, Aslı'nın ölümüne neden olan otomobili ve sürücüsünü bulamadı. Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!