3. havalimanı nerede, nasıl gidilir? Yeni havalimanı otobüs ulaşım hatları

Güncelleme Tarihi:

3. havalimanı nerede, nasıl gidilir Yeni havalimanı otobüs ulaşım hatları
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2019 15:13

İstanbul Havalimanı'na taşınmaya sayılı günler kala detaylar duyurulmaya başlandı. Havalimanına yolcu taşıyacak otobüs hatları da ayrıntılı olarak belirtildi. Peki, 3. havalimanı nerede, nasıl gidilir? Yeni havalimanı otobüs ulaşım hatları

Haberin Devamı

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY, Türk havacılık tarihindeki büyük değişime hazır. THY'nin, dünyanın en büyük havalimanı projesi olan İstanbul Havalimanı'na doğru büyük taşınması 5 Nisan Cuma gecesi saat 03.00'te başlayacak.

Küresel havacılık tarihinde eşi benzeri görülmemiş taşınma operasyonu toplamda 45 saat sürecek ve 6 Nisan Cumartesi gecesi saat 23.59'da tamamlanacak.

3. HAVALİMANI NEREDE?

3. Yeni Havalimanı Avrupa yakasında Karadeniz kıyısındaki bölgede yer alıyor. Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerinde inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı, Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir alanda inşa edildi.

YENİ HAVALİMANI'NA NASIL GİDİLİR?

Asya, Avrupa ve Orta Doğu'nun kesiştiği noktada önemli bir merkezi olan İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın en önemli havacılık merkezlerinden biri olarak büyük bir uçuş ağının merkezi olacak. Yeni Havalimanı'na ulaşım birçok ulaşım araçları ile sağlanabilecek. Özel araçlarla gidilebilecek olan Yeni Havalimanı'na otobüs, hızlı tren ve metro ile de kolaylıkla ulaşım olacak.

3. havalimanı nerede, nasıl gidilir Yeni havalimanı otobüs ulaşım hatları


 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!