3 eşi 6 çocuğu varken bunu yaptı

Güncelleme Tarihi:

3 eşi 6 çocuğu varken bunu yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2010 18:44

Adana'da düzenlenen operasyonda, internette tanıştığı ve evlenme vaadiyle Van'dan çağırdığı genç kadını fuhşa zorlayan evli 6 çocuk babası bir kişi ile 3 arkadaşı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Van'da yaşayan Gurbet Ç, yaklaşık bir yıl önce Eray D. (34) ile internette tanıştı. İddiaya göre, sürekli sanal sohbet ortamlarında Eray D. ile görüşen Gurbet Ç, bu kişinin evlenme vaadi üzerine evden kaçarak, Adana'ya geldi.

Eray D'nin biri resmi nikahlı ikisi nikahsız üç eşinin ve 6 çocuğunun olduğunu öğrenen Gurbet Ç, evden kaçtığı için ailesinin kendisini kabul etmeyeceği korkusuyla Eray D. ile kalmaya başladı.

Bir süre sonra Eray D. ile arkadaşı İhsan K. (49) ve Gülcan E. (30), Gurbet Ç'yi tehdit ederek fuhşa zorladı. Kimi zaman yer bulmakta güçlük çeken fuhuş çetesi bir iş yerinde bekçilik yapan Salih B'nin (54) bekçi kulübesini bu amaçla kullanmaya başladı.

Fuhuş yapmak istemediği için darp edildiğini iddia eden Gurbet Ç, polise ihbarda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonla, Gurbet Ç. kurtarılırken, Eray D, İhsan K, Gülcan E. ve Salih B. gözaltına alındı.

Sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlılar, suçlamaları kabul etmedi.

Kadın sığınma evine teslim edilen Gurbet Ç'nin ifadesinde, “Eray ile internetten tanıştık. Bekar olduğunu söyledi. Evleneceğim diye Van'dan Adana'ya kaçtım. Eray'ın biri resmi ikisi nikahsız üç eşi olduğunu ve 6 çocuğunun bulunduğunu öğrenince şok oldum. Beni fuhşa zorladılar. Ellerinden sizin sayenizde kurtuldum. Ama, şimdi de ailem beni töreye kurban eder diye korkuyorum” dediği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!