3 çocuk 4 bakan

Güncelleme Tarihi:

3 çocuk 4 bakan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2014 01:43

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın daha önce yaptığı Rabia işaretini göstererek, “Artık böyle yapamıyor. Bazı toplantılarda herkes bunu yapıyordu. Bu 4 kişi başka bir şey oldu. Bu 4 kişi çocuklarıyla birlikte bakanlar oldu” dedi.

Haberin Devamı

Partisinin Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde düzenlediği kahvaltıda sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen, Maltepe Seçim İletişim Merkezi’nin de açılışına katılan Bahçeli, özetle şunları söyledi:

ABD GÖMLEĞİ

”Sayın Recep Tayyip Erdoğan milli görüş gömleğini çıkardığını söyledi. Çıplak gezecek hali yok. Üzerine yeni bir gömlek giydi. Hem de öyle bir gömlek giydirdiler ki arkasında ABD, önünde ise AB yazıyor.

Medya gece gündüz Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatıyor. Bu önemli bir güç. Yeni yeni medyaları kurdurttu. Devletin bir kurumuyla oraya çengel attı. Türkiye’de medyaların patronları var ama patronların patronu Erdoğan oldu. Erdoğan güzel haber olunca zevkle seyrediyor. Ama kötü haber olunca, şimdi bir ‘Alo Fatih’ çıktı. Onlar özür diliyor. ‘Düzeltin’ diyorlar. ‘Atın gitsin’ diyorlar.

Haberin Devamı

Yılların yetiştirdiği insanlarımızı, zor yetişen insanları perişan hale getirdiler. ‘Gün ola harman ola, bir molla gelip de bizden hesap sorar mı?’ korkusuyla yargıyı kontrol altına almaya çalışıyorlar. Bunun için bir anayasa değişikliği yaptılar.

DERİN ÜLKÜCÜLÜK

Kimse derin ülkücülük, delikanlılık hevesine kapılmasın. Kimin nerede duracağı, nereye gideceği belli değil. Türkiye’yi karıştırmak isteyenlerin figüranı olmayız. Sokakta değil, sandıkta hesap sormalıyız. Sokakla bir yere gidilemeyeceği çok açıktır.

İran’dan bir uşak gelmiş, 29 yaşında. 4 bakanı avcunun içine almış. Rüşvetle kukla oynar gibi oynatıyor. Bir banka müdürü 4.5 milyon doları evinde hayır için muhafaza ediyor. Başbakan öyle diyor. Hüsam Kutup, Fadıl mıdır nedir? Dilimiz dahi dönmüyor bu adamlara. Bize ne kadar uzaklar. Yakınımız olsa, dostumuz olsa isimlerini doğru söylemesini öğreniriz.

SANDIĞA GÖNÜLLÜ

Gönüllü sandığa sahip çıkma ordusu kurmalıyız. Seçim sonuçları alınıncaya kadar sandığın başında beklemeliyiz. Son yıllarda çalma olayı almış başını gidiyor. Sandıkta da oylar çalınıyor. O yüzden görevlilerin dışında içinizden sandık başında bekleyecek gönüllüler istiyorum. ‘Biz buradayız, oyumuzu çaldırmayız’ dememiz lazım. İktidara öyle bir tokat atın ki fırıldak gibi havada dönsün, yere çakılsın. Ülkücü gençliğe sesleniyorum. Öncü olunuz, örnek olunuz. Herkese sahip çıkınız.

SORMAZSAM NAMERDİM

Haberin Devamı

Bu iktidarın geleceği yoktur. Yolsuzluk ve rüşvete bulaşmıştır. Bu hastalıktır. Hastalığın kökünü kazımamız lazım. Yolsuzlukla mücadele isteyenlere kıyımlar yapıyor. Polisleri yerden yere vuruyor. Gün gelecek yedi göbeklerinden bunların hesabını MHP sormazsa namerdim. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geleceği kalmamıştır. Cumhurbaşkanı olması artık rüyadır, hülyadır.”

ARINÇ İYİ BİR ARTİST GİBİ

Bahçeli akşam saatlerinde de Üsküdar’da partililerle buluştu. İktidarın bir ağlama tavrı içine girdiğini belirten Bahçeli, “Bülent Arınç iyi bir tiyatro artisti gibi, gözüne iki damla katıyor. Eline mendili alıyor da, ağlıyor. Bunu alışkanlık haline getirmişlerdi. Bülent abisi bunu yaparsa, Recep bey arkasında kalır mı? O da başladı. Bizim şehidimize ağlıyor. Yeri geliyor. Hakaret ediyor” dedi. m Aziz ÖZEN / İSTANBUL

Ukrayna’yı gördünüz

Haberin Devamı

Türkiye’de bir sosyal hareketlilik başlarsa, Recep Tayyip Erdoğan’ın kaçmaktan başka şansı olmaz. Ukrayna’yı gördünüz. Kızgın saç üzerinde 1000 yıldan bu yana ayakta kalmayı başaran bir devleti zafiyete uğratabilirler. Bundan demokrasi içinde kurtulmanın bir yolunu bulmak lazım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!