3 bankacı toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

3 bankacı toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2009 17:01

BALIKESİR- Edremit Karayolu’nun 8'inci kilometresinde Edremit Ziraat Bankası’na ait para nakil aracının şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden üç bankacının cenazeleri toprağa verildi.

Balıkesir Karagedik Mevkii’nde meydana gelen kazadan sonra Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırılan güvenlik görevlisi Mehmet Akif Avcı (48) mutemet Şevki Sonkaya (52) ve araç sürücü Recep Yalınlardan'ın (55) cenazeleri sabah saatlerinde alınıp evlerine götürüldü.

Bankacıların cenazeleri daha sonra görev yaptıkları Edremit Ziraat Bankası önüne getirildi. Cenazeler, çalışma arkadaşlarından helallik alınıp Aliağa Camii’ne götürüldü. Burada kılınan cenaze namazına Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve bankacıların mesai arkadaşları, aileleri ve yakınları katıldı. Kılınan namazın ardından Mehmet Akif Avcı'nın cenazesi Bostancı Mezarlığı’na, Recep Yalınlardan'ın cenazesi Zeytinli Mezarlığı’na, Mutemet Şevki Sonkaya'nın cenazesi Edremit Mezarlığı’na defnedildi.

Balıkesir Edremit Karayolu’nun 8. kilometresindeki Karagedik Mevkii’nde, Ziraat Bankası'na ait Recep Yalınlardan yönetimindeki zırlı araç, Edremit, Akçay, Altınoluk, Burhaniye, Ayvalık ve Gömeç'teki şubelerden teslim aldığı paraları Balıkesir Şubesi'ne getirmek için dün saat 13.00 sıralarında yola çıktı. Zırhlı araç, belirlenemeyen bir nedenle 200 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada araçtaki güvenlik görevlisi Mehmet Akif Avcı (48) ile mutemet Şevki Sonkaya (52) olay yerinde öldü. Ağır yaralı olarak Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şoför Recep Yalınlardan da hayatını kaybetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!