3 ay önce evlenmişti

Güncelleme Tarihi:

3 ay önce evlenmişti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 16:13

Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nda çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Kılıç'ın Adana'daki babaevine acı haber ulaştı.

Haberin Devamı

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin El Bab’ta sürdürdüğü Fırat Kalkanı Harekatı’nda bugün DEAŞ teröristleriyle çıkan çatışmada silah arkadaşı Yahya Efiloğlu ile birlikte şehit olan uzman çavuş Gökhan Kılıç’ın 3 ay önce evlendiği ve 3 gün önce de izinden dönüp birliğine katıldığı ortaya çıktı.

Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın şehit olduğu haberini, bugün öğle saatlerinde merkez Yüreğir İlçesi Sarıçam Mahallesi’ndeki baba evine gelen askeri yetkililer verdi. 3 ay önce Hasret Kılıç ile evlenen Gökhan Kılıç’ın şehit olduğunu duyan babası Mehmet ile annesi Fadime Kılıç fenalık geçirdi. Eve gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği anne ile baba gözyaşlarına boğuldu. Evin olduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Yıllık izinde olduğu ve 3 gün önce birliğine katılıp El Bab’a gittiği kaydedilen Gökhan Kılıç’ın cenazesinin yarın Adana’da toprağa verileceği bildirildi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı



3 ay önce evlenmişti


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!