3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? | 23 Aralık 2015

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler | 23 Aralık 2015
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 13:36

3 Adam programı izleyicilerini eğlendirmeye devam ediyor. 3 Adam'a bu hafta kimler konuk olacak? 3 Adam yeni bölümüyle bu akşam saat 23.15'de canlı yayınla TV8'de.

Haberin Devamı

TV8'in eğlendiren programı 3 Adam 7.bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 3 Adam, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un hareketli sunumuyla yeni bölümde bu akşam izleyicisiyle buluşacak.

Yayın Tarihi: 23 Aralık Çarşamba
Yayın Saati: 23.15 / Canlı



3 ADAM'DA BU HAFTA KİMLER VAR?

3 Adam bu haftaki konukları bu haftada merakla bekleniyor. 3 Adam'a bu hafta; Merve Özbey, Berk Oktay ve Eda Ece konuk olcak. Her hafta olduğu gibi Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonlarından Burak ve Kıvanç illüzyon gösterileriyle keyifli dakikalar yaşatmaya devam edecek.

3 ADAM 7.BÖLÜM FRAGMANI



MERVE ÖZBEY KİMDİR?

Merve Özbey: O kız benim bitanesi

1988 yılında Erzurum’da dünyaya gözlerini açan Merve Özbey doğma büyüme buralıdır. Erdem Kınay ile yaptığı düet ile ünlenen Türk Pop müziği sanatçısı Merve Özbey ayrıca çok bilinen Trio Chios grubunun eski vokalistlerindendir.

Haberin Devamı

Sadece 1 albümü bulunan ve o albümlede özellikle Youtube’de dinlenme rekorları kıran Merve Özbey gelecek vadeden bir sanatçıdır.

BERK OKTAY KİMDİR?



28 Ekim 1982 senesinde Ankara’da dünyaya geldi.Boyu 1.88’dir.Babasının mesleği Muhasebe müdürlüğü, annesinin mesleği ise öğretmenliktir.Ortaokul ile lise eğitimini Ankara’da tamamladı.Üniversiteyi ise Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde okudu.

16 yaşına geldiğinde modellik ile ilgilendi ve bunu meslek olarak görüp yaptı.2000 tarihinde İstanbul’a gitti ve 1 sene sonrasında Uğurkan Erez ile tanışıp bir süre çalışma şansı buldu.2001 tarihinde Best Model’e katıldı ve başarı sağladı.

Berk Oktay 2003 tarihinde Best Model Of Türkiye yarışmasına birçok ünlü gibi katıldı ve yarışmayı kazandı.2000 ile 2006 senelerinde modellik mesleğinle ilgilendi ve bu sırada toplam 120 civarında defilede boy gösterdi.2004 tarihinde Türkiye’de yaptığı mankenliği Avrupa ülkelerindede sürdürdü.2 sene kadar Paris’te kaldı ve önemli Avrupa markaları ile anlaşmalar yapmıştır.

Haberin Devamı

Üniversite eğitimini sürdürmek için 2006 tarihinde tekrar Türkiye’ye dönüş yaptı ve bu sırada yapımcı olan Türker İnanoğlu ona filmde oynama teklifinde bulundu.Türvak’ta oyunculuk konusunda özel ders aldı ve Erler film ile sözleşme yaptı. 2008 tarihinde ilk dizisi olan Tatlı Bela Fadime dizisinde oynadı.Bu dizi ile ünlenip ardından ise Akasya Durağı adındaki dizide rol aldı.Daha sonrasında Senelerdir ekranlarda milyonların izlediği Arka Sokaklar dizisinde oynamaya başladı.

EDA ECE KİMDİR?

3 Adamın bu haftaki konukları kimler | 23 Aralık 2015


Eda Ece 20 Haziran 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Daha önce ciddi bir oyunculuk deneyimi olmayan Eda Ece, menajeri Tümay Özokur'un önerisiyle 2011 yılında kendisini Pis Yedili setinde buldu ve yoğun bir set hayatı yaşamaya başladı.3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğü. İngilizce ve Almanca dillerini konuşabiliyor. Oynadığı sinema filmi ve dizilerin dışında Heygirl kapak kızı reklamında da yer almıştır. TRT 1' da yayınlanmakta olan Beni Böyle Sev dizisinin yeni sezonunda Zeyno karakteriyle diziye dahil olmuştur. Hala Show TV'de yayınlanmakta olan İlişki Durumu: Karışık dizisinde oynamaktadır.

BAKMADAN GEÇME!