Real Madrid-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (CANLI İZLE)

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda (CANLI İZLE)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2015 15:48

Bursaspor ile yaptığı Süper Kupa maçını kazanıp yoluna devam eden Galatasaray en ciddi hazırlık sınavına çıkıyor. Real Madrid'in Galatasaray ile İspanya'da oynayacağı maç saat kaçta hangi kanalda olacak? Detaylarda...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonu kupalarla bitiren Galatasaray, en ciddi hazırlık sınavına çıkıyor. Real Madrid ile oynayacağı hazırlık maçının Türkiye Lig'i ve Şampiyonlar Lig'i için ciddi bir hazırlanma sınavı olduğu düşünülüyor.

Galatasaray, İspanyol devi Real Madrid ile 18 Ağustos Salı günü deplasmanda hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Sarı Kırmızılı kulüpten "Madrid’de dev buluşma" başlığıyla yapılan açıklamada, "Türkiye’nin ilk ve tek 4 yıldızlı takımı Galatasaray, dünya devi Real Madrid’in davetlisi olarak İspanya’ya gidiyor. Sarı Kırmızılılar ile Los Galacticos, 36. Santiago Bernabeu Kupası kapsamında 18 Ağustos Salı günü TSİ 23.30’da Santiago Bernabeu Stadyumu’nda karşılaşacak" ifadeleri kullanıldı.

Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma DSmart'ın Smart Spor (77. kanal) kanalından naklen yayınlanacak. Galatasaray ile Real Madrid takımları 2011 yılında da hazırlık maçı yapmış ve karşılaşmayı İspanyol ekibi 2-1 kazanmıştı.

Haberin Devamı

Real Madrid-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda (CANLI İZLE)

MADRİD SINAVI

Santiago Bernabeu Kupası maçında İspanyol ekibi Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray, yarın sabah saatlerinde Madrid'e gidecek.
Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda karşılaştığı Medicana Sivasspor ile 2-2 berabere kalan sarı-kırmızılı takım, Real Madrid ile Santiago Bernabeu Kupası maçında karşı karşıya gelecek. İspanyol ekibinin eski başkanlarından Santiago Bernabeu Yeste adına bu yıl 36.'sı düzenlenen ve 18 Ağustos Salı gerçekleştirilecek organizasyon için Galatasaray, yarın sabah saat 10.30'da özel uçakla Madrid'e gidecek. Akşam saatlerinde Valdebebas Tesisleri'nde son antrenmanını gerçekleştirecek olan sarı-kırmızılılar, 18 Ağustos Salı günü TSİ

Galatasaray Kupa'yı kazandı caps'ler patladı

23.30'da Santiago Bernabeu Stadyumu'nda Real Madridile karşılaşacak. Galatasaray kafilesi, maçın ardından İstanbul'a dönecek ve günü izinli olarak geçirecek.

Aynı organizasyon için 2011 yılında da Real Madrid ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı

Haberin Devamı

Real Madrid-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda (CANLI İZLE)

İKİ TAKIMIN 6. SINAVI

İki takım son senelerde birçok kez karşı karşıya geldi. Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere son 4 senede iki takım 5 kez karşı karşıya geldi. Bu 5 maçın dördünü Real Madrid kazandı.

Galatasaray'ın son galibiyeti 2012/2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında TT Arena'da 3-2'lik skorlaydı.

Cim Bom'un golleri Emmanuel Eboué, Wesley Sneijder ve Didier Drogba'dan gelirken, Real Madrid'in iki golünü Cristiano Ronaldo kaydetmişti.

İspanyol ekibinde belindeki sakatlık sebebiyle son oynanan 3 hazırlık maçında forma giyemeyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Galatasaray maçı ile birlikte yeniden sahalara döneceği bildirildi.

Haberin Devamı

İspanyol basınına göre yıldız ismin, Tottenham ve Bayern Münih ile oynanan hazırlık maçlarında forma giyemediği belirtildi. Ronaldo'nun dün Norveç ekibi Valerenga ile oynanan ve golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelede önlem amaçlı oynatılmadığı ve Galatasaray ile oynanacak hazırlık maçında tam olarak hazır olacağı ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!