Ataşehir'deki silahlı kavga operasyonu: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Ataşehirdeki silahlı kavga operasyonu: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 16:42

İstanbul Ataşehir'de akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 3 kişinin silahla yaralandığı kavgayla ilgili olduğu iddia edilen otomobil, polis ekipleri tarafından Üsküdar Ünalan Mahallesi’nde durduruldu. Üzerinden silah çıkan iki kişi gözaltına alındı. Kavgada yaralanan 3 kişiden biri hastanede yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Olay saat 14.30 sıralarında Göztepe Ünalan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Ataşehir Belediyesi önünde yaşanan silahlı kavga ile ilgili olduğu iddia edilen bir otomobil polis ekipleri tarafından takibe alındı. Polis içinde iki kişinin bulunduğu otomobili Ayazma Caddesi’nde durdurdu. Olay yerine çok sayıda yardımcı ekip sevk edildi. Otomobilde bulunan 2 kişiden 2 tabanca ele geçirildi. Şüpheliler Doğancılar Polis Merkezi’ne götürüldü. Polis, yaralıların bulundukları Haydarpaşa Numune Hastanesi ve Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nde güvenlik önlemi aldı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan, Ataşehir'deki silahlı kavgada yaralanan 3 kişiden 1'i hastanede yaşamını yitirdi. Kavganın ardından Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırılan Yunus Aslan (28), müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan Halis ve Hakan Aslan'ın tedavisi sürüyor.

Haberin Devamı

Arazi anlaşmazlığı dolayısıyla aralarında husumet olduğu ileri sürülen akraba iki ailenin üyeleri, vergi borçlarını ödemek için gittikleri Ataşehir Belediyesinde tartışmış, tartışma sonrasında dışarıda çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili bir kişi de gözaltına alınmıştı.

CENAZESİ MORGA KALDIRILDI

Ataşehir Belediyesi önünde bu sabah akrabalar arasında çıkan arazi tartışmasının silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu çıkan çatışmada ölen Yunus Aslan'ın (28) cenazesi Kartal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ataşehir Memorial Hastanesi'nde saat 16.15 sıralarında hayatını kaybeden Yunus Aslan'ın cesedi, savcı tarafından incelenmek üzere ambulansla Kartal Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastane önündeki güvenlik önlemleri de normale döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!