Trabzonspor Rabotnicki maçı bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Rabotnicki maçı bu akşam hangi kanalda, saat kaçta CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2015 10:12

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele veren temsilcimiz Trabzonspor, 3.tur rövanş maçında Rabotnicki ile evinde karşılaşacak. Peki maç ne zaman saat kaçta hangi kanalda olacak? Hangi kanaldan canlı izlenebilecek?

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele veren temsilcimiz Trabzonspor, 3.tur ön eleme rövanş maçında Rabotnicki ile evinde karşılaşacak.

Trabzonspor Rabotnicki maçı bu akşam hangi kanalda, saat kaçta CANLI İZLE

MAÇI İSKOÇ HAKEM YÖNETECEK

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor'un Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile 6 Ağustos 2015 Perşembe günü oynayacağı 3. ön eleme turu rövanş maçını İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Steven McLean yönetecek.

MAÇ SAAT KAÇTA

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 21.00'de başlayacak müsabakada McLean'in yardımcılıklarını David McGeachie ile Graeme Stewart yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alan Muir olacak.

Maç: Trabzonspor Rabotnicki

Saat: 21.00

Haberin Devamı

Stat: Hüseyin Avni Aker Stadı

Hakem: Açıklanmadı

Yayın: TRT 1

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Macaristan temsilcisi Rabotnicki ile Hüseyin Avni Aker Stadında karşılaşacak. 6 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'da başlayacak mücadele TRT ekranlarında olacak.

Trabzonspor Rabotnicki maçı bu akşam hangi kanalda, saat kaçta CANLI İZLE

İLK MAÇ 1-0

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Trabzonspor deplasmanda Macaristan takımı Rabotnicki ile karşı karşıya geldi. Nacionalna Arena Filip II Stadı'nda oynanan mücadelede temsilcimiz rakibine 1-0 mağlup oldu. Maçtaki tek golü, 14. dakikada Goran Siljanovski attı.

İLK MAÇIN ÖZETİ

BAKMADAN GEÇME!