Kırgın Çiçekler'de heyecan dorukta!! (Bu akşam 20.00'da ATV'de) (VİDEO-İZLE)

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçeklerde heyecan dorukta (Bu akşam 20.00da ATVde) (VİDEO-İZLE)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2015 16:25

Dram yüklü dizi Kırgın Çiçekler 6. bölümü büyük bir merakla beklemeye başladı. Son bölümde Kader'in kendilerini sattığını öğrenen kızlar Kırgın Çiçekler 6. bölümde ona yardım edecek mi?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinde heyecan hiç bitmiyor..
İlgiyle takip edilen Kırgın Çiçekler 6. bölümde Kemal, Kaderi kaçırıyor. Son bölümde Kader'in kendilerini sattığını öğrenen kızlar Kırgın Çiçekler 6. bölümde ona yardım edecek mi?


Dram yüklü dizi Kırgın Çiçekler 6. bölümü büyük bir merakla beklemeye başladı. Yetimhanede yetişen, ayrı hayatlar yaşayan 5 kızın zorluklarla dolu hayatını anlatan Kırgın Çiçekler yeni bölümünde Kemal kabusu tam olarak kendini hissettirmeye başlıyor.

Hem yaşadıklarının hem altınlarının hesabını sormak isteyen Kemal, Eylül'ü köşeye sıkıştırıyor.Genç kadrosu ve farklı konusuyla tüm dikkatleri üzerine çeken dizide Kemal ile karşı karşıya gelen Eylül'ün imdadına ise Toprak Öğretmen yetişiyor. Özgür Çevik ve İpek Karapınar'ın başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler 6. bölümü sürpriz gelişmeleriyle bu akşam saat 20.00'de Atv ekranlarında!

Haberin Devamı


KIRGIN ÇİÇEKLER 6. BÖLÜM ÖZETİ

KIRGIN ÇİÇEKLER 5.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kader, ailesini bulmak için arkadaşlarını satabilecek kadar gözünü karartır. Şimdi Eylül, Songül ve Cemre büyük sırlarıyla Neriman'ın karşısında ter dökerken, Kader; ailesinin adını ve adresini yazan zarfı açmak üzeredir... Kader'in kendilerini sattığını öğrenen Songül de aralarındaki bütün kardeşlik köprülerini atar.

Ailesini bulmak için acıklı bir yolculuğa çıkan Kader'e hiç beklemediği biri; Cemre yoldaşlık eder... Ve bu arada denizden çıkan bir ceset tüm dengeleri bozar. Mesude kocasının başına gelenlerden sorumlu gördüğü Eylül'ü kolundan tutup karakola sürüklemek için okula gelir...

Ne kızlar ne de Serkan Mesude'nin öfkesinin önünde duramayacaktır. Eylül'e yardım etmeye çalışan Feride ve Toprak ise, cevabını bilmedikleri sorular karşısında çaresizdir...

GENEL HİKAYE:

Kırgın Çiçekler'in hikâyesi, Çocuk Esirgeme Kurumu'na müdür olarak atanan Feride'nin; Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre'nin yaşamlarına dokunmasıyla başlıyor.

Haberin Devamı

16 yaşında üvey baba taciziyle sıkışmış Eylül…
İki günlükken un çuvallarının üzerine terk edilmiş Kader…
Gayri meşru olduğu için yuvadan atılan Meral…
Annesi olmayan, babası da adam öldürmekten hapse girmiş Songül…
Pamuklar içinde yaşadığı yuvadan sert bir şekilde kimsesizliğin ortasına düşen Cemre…

Ve hikâyenin tam ortasında Feride'ye olan aşkı uğruna savaşan biri: Toprak…

Çekimlerine Mayıs ayında başlanan dizinin yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit ALP üstleniyor, yönetmenliğini ise Serkan Birinci yapıyor. Dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler dizisi çok yakında atv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Haberin Devamı

Dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker yer alıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ OYUNCULARI VE ROLLERİ :

ÖZGÜR ÇEVİK-Toprak

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

Kırgın Çiçeklerde heyecan dorukta (Bu akşam 20.00da ATVde) (VİDEO-İZLE)

İPEK KARAPINAR-Feride

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Haberin Devamı

Kırgın Çiçeklerde heyecan dorukta (Bu akşam 20.00da ATVde) (VİDEO-İZLE)

BİRAN DAMLA YILMAZ- Eylül

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Kırgın Çiçeklerde heyecan dorukta (Bu akşam 20.00da ATVde) (VİDEO-İZLE)

GÖKÇE AKYILDIZ- Songül

16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Kırgın Çiçeklerde heyecan dorukta (Bu akşam 20.00da ATVde) (VİDEO-İZLE)

HAZAR MOTAN-Cemre

16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Haberin Devamı

Kırgın Çiçeklerde heyecan dorukta (Bu akşam 20.00da ATVde) (VİDEO-İZLE)

ÇAĞLA IRMAK-Kader

16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

ALEYNA SOLAKE- Meral

16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

Kırgın Çiçeklerde heyecan dorukta (Bu akşam 20.00da ATVde) (VİDEO-İZLE)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!