Emrullah İşler: Millet Erdoğan'ı yedirtmez

Güncelleme Tarihi:

Emrullah İşler: Millet Erdoğanı yedirtmez
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2015 14:35

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, HDP'nin seçim kampanyasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığını belirterek, "Seçim sonrası Erdoğan fobileri doruğa çıktı. Millet Erdoğan'ı yedirtmez" dedi.

Haberin Devamı

İşler, yaptığı açıklamada, HDP Eş Genel Başkanları ile milletvekillerinin tavırlarını milletin ibretle ve dehşetle izlediğini belirtti. "Çözüm Süreci'nin akamete uğratılmasının ve akan kanın sorumlusu PKK terör örgütü olduğu kadar HDP'lilerin ilkesiz tutumlarıdır" ifadesini kullanan İşler, şöyle devam etti:

"HEM KÜRTLERİ HEM TÜRKLERİ KANDIRDILAR"

"PKK terör örgütünün alçakça katliamlarını kınayamayan HDP'lilerin sırtını yasladıkları yerin terör ve silah olduğu ortaya çıkmıştır. Gelinen bu noktada Demirtaş'ın ve HDP'lilerin etkisiz eleman olduğu, iplerinin PKK'nın ve terör gladyolarının elinde olduğu ortaya çıkmıştır. Seçim öncesinde 'bağlama' ile parlatılanların makyajı ve maskesi PKK silahıyla düşerek gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. HDP, seçim kampanyasındaki yalanlarıyla hem Türkleri hem de Kürtleri kandırmıştır. Hala yalan konuşmaya, iftira atmaya devam ediyorlar."

Haberin Devamı

"HADSİZLİK VE DENSİZLİK"

HDP'lilerin seçim kampanyasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldığını belirten İşler, "Seçim sonrası Erdoğan fobileri doruğa çıktı. Millet Erdoğan'ı yedirtmez. Cumhurbaşkanımıza yönelik beyanları hadsizlik ve densizliktir. Suçluluk psikolojisi içindeler. Asıl saygısızlıkları aziz milletimizedir. HDP'liler şovu bıraksın. Milletimiz teröre, teröristlere ve arkasındaki odaklara pabuç bırakmayacak, yokluğa mahkum edecektir" değerlendirmesinde bulundu.

BAKMADAN GEÇME!