Kiralık Aşk yeni bölümüyle Star Tv’de (7. Bölümde neler olacak, saat kaçta, hangi kanalda?)

Güncelleme Tarihi:

Kiralık  Aşk yeni bölümüyle Star Tv’de (7. Bölümde neler olacak, saat kaçta, hangi kanalda)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2015 11:04

Star Tv’nin vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bu akşam saat 20.00’da izleyiciyle buluşacak olan Kiralık Aşk dizisinde aşk ve heyecan dolu dakikalar sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk dizisinde yine aşk dolu heyecanlısahneler sizleri bekliyor.

7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sinan ve Defne arasında duygusal bir ilişki olduğunu düşünen Ömer, Defne'yi karşısına alıp ciddi bir konuşma yapıyor. Defne'yi Sinan'dan kıskanan Ömer, şirket çatısı altında duygusal bir ilişkinin yaşanmaması gerektiğini söylerken, Defne duydukları karşısında şok oluyor. Defne ve Ömer arasındaki soğukluk, Yasemin'de zafer hissi uyandırıyor. Başlarda Yasemin'e aşık olan, hatta Neriman’ın oyununa destek olan Sinan ise Defne'ye garip hisler duymaya başlıyor. Peki, Defne tüm bunların bir yanlış anlaşılma olduğunu Ömer'e açıklayacak mı? Defne ve Sinan'ın birlikte olduğunu düşünen Ömer, Yasemin'e mi yakınlaşacak? Neriman, şimdi ne yapacak? Kiralık Aşk yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında olacak.

7. Bölüm fragmanını bu linkten izleyebilirsiniz.http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask

Haberin Devamı

Kiralık  Aşk yeni bölümüyle Star Tv’de (7. Bölümde neler olacak, saat kaçta, hangi kanalda)


6. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Ömer’in doğum günü var. Doğum günü kutlamayı sevmeyen Ömer’e, Defne bu defa kendince, Neriman’dan bağımsız bir sürpriz yapmak istiyor. Fakat Ömer de zor adam, ne yapılır ki?

Bu arada Ömer, Defne ve Sinan’ın yakınlığından rahatsız olmaya başlıyor. Sinan’da Defne’nin bilekliğini görmek, Ömer’e hiç iyi gelmiyor. Peki Neriman ne yapacak Ömer’in doğum günü için?

Peki ya Yasemin neden istifa etmedi? Neriman’ı asıl çıldırtan bu. Yasemin, hiç beklenmedik bir gol atıyor Neriman’a…


Kiralık Aşk DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Barış Arduç - ÖMER

Kuralcı, titiz, zeki, çalışkan, başarılı bir ayakkabı tasarımcısı. Sinan’la ortak firma sahibi. Anne ve babasının ölümünden dedesini sorumlu tutuyor.

Elçin Sangu - DEFNE

Anneannesi ve kardeşleriyle yaşar, garsonluk yaparak para kazanır. Yaşadığı acılara rağmen neşesini kaybetmeyen, hep bir mutluluk sebebi bulabilen biri.

Haberin Devamı

Salih Bademci - SİNAN

Ömer’in ortağı. Zengin, çapkın, mantıklı ve başarılı bir işadamı. Söz konusu aşk olduğunda tutkulu ve işini şansa bırakmayan biri.

Sinem Öztürk - YASEMİN

Kötü kalpli, hırslı bir kadın. Yeni girdiği işinde patronu Ömer’i tavlamak için her şeyi yapabilecek kadar kötü biri.

Nergis Kumbasar - NERİMAN

Dizideki aşk oyununu yazan ve rolleri paylaştıran, Ömer’i evlendirmeye çalışan paragöz ve kötü biri.

Levent Ülgen - NECMİ

Neriman’ın kocası, Ömer’in amcası. Hayatı boyunca para yemiş, gezmiş, tozmuş, içten pazarlık abidesi bir karakter.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!