Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın memleketi Merzifon’da yas

Güncelleme Tarihi:

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın memleketi Merzifon’da yas
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 16:17

MUŞ’un Malazgirt İlçesi’nde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın memleketi Amasya’nın Merzifon İlçesi’ndeki baba evinde gözyaşları sel oldu. Şehidin babası, annesi ve oğlu, birbirlerine sarılarak cenazenin getirilmesini acıyla bekledi.

Haberin Devamı

Muş’un Malazgirt İlçesi’nde dün uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın memleketi Merzifon İlçesi’ne bağlı Ortaova Köyü’ndeki baba evine ateş düştü. Yaşlı oldukları için oğullarının şehit haberi bu sabah verilen anne 83 yaşındaki Nevriye ve emekli madenci baba 85 yaşındaki Ömer Kulaksız, oğullarının cenazelerinin memleketine getirilmesini bekliyor. Şehit annesi Nevriye Kulaksız, oğlu için ağıtlar yakıp gözyaşı dökerken, şehit babası Ömer Kulaksız ise metanetini koruyarak taziyeleri kabul etti.

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın memleketi Merzifon’da yas

Şehidin 22 yaşındaki üniversite öğrencisi oğlu Dursun Burak Kulaksız da acı haberi aldıktan sonra İstanbul’dan dedesinin evine geldi. Dursun Burak Kulaksız, dedesinin yanında taziyeleri kabul etti. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın oğluna 1990 yılında Çeltek Kömür Madeni’ndeki grizu patlamasında ölen ağabeyi Dursun’un adını verdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın memleketi Merzifon’da yas

Öte yandan şehidin baba evinin bulunduğu sokakta bir ambulans da hazır bekletildi. Şehidin baba evinin bulunduğu Ortaova Köyü’nde ve Merzifon İlçesi’nde vatandaşlar evlerine ve işyerlerini Türk bayraklarıyla donattı.

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın memleketi Merzifon’da yas

ŞEHİT ARKADAŞI İLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI, O DA PUSUYA DÜŞTÜ

Öte yandan Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın, sosyal paylaşım sitesi hesabındaki paylaşımları da dikkat çekti. Şehit Binbaşı Kulaksız, 22 Kasım 2011’de Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde teröristlerin pususunda özel otomobile açılan ateş sonucu şehit olan arkadaşı Nusaybin İlçe Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Oktay Aydoğan’ın ile ilgili paylaşımlarda bulunduğu görüldü. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız, şehit arkadaşı Astsubay Oktay Aydoğan’ın fotoğrafını ile Türk bayrağının bulunduğu üzerinde ’Ezanlar susmayacak, bayrak inmeyecek, son ocak sönene son nefer düşene kadar’ yazan fotoğrafı paylaşıp altına ’Şehit kardeşim yokluğunda o kadar zor ki’ yazdı.

Haberin Devamı

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın memleketi Merzifon’da yas

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız, ’Şehitlerimizi unutmadık ruhlarınız şad olsun gazilerimiz vatan evlatları sizlere minnettardır. Şehit kardeşim Oktay Aydoğan seni ve aziz hatıranı yüreğimde taşıyorum mekanın cennet olsun’ yazarak arkadaşı ile ilgili duygularını paylaştı.

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın bir paylaşımında yer alan ’Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin. Hastayım dersin, doktoru şehit edersin. Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. Yoksulum dersin, ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun. Anadilde eğitim dersin, açılan kurslara katılmazsın. Ben elektrik parası öderken, sen kaçak kullanırsın; senin kaçağın parasını da bana ödetirsin. Suçsuz sivil insanları bombalarsın, yakarsın; ’Sıkıntın varsa gel savaşalım!’deriz, ’Aaa pis faşist’ dersin. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Devletten çocuk başına para istersin, sonra o çocukları devlete düşman edersin’ yazısı ise dikkat çekti.

BAKMADAN GEÇME!