Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümde neler olacak? (Saat kaçta? Hangi kanalda? Oyuncu kadrosunda kimler var?)

Güncelleme Tarihi:

Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümde neler olacak (Saat kaçta Hangi kanalda Oyuncu kadrosunda kimler var)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2015 12:15

Dünyaca ünlü “Pretty Little Liars” adlı diziden uyarlanan ilk bölümüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Tatlı Küçük Yalancılar heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam 20.00’da Star Tv’de

Haberin Devamı

Ekranların yayınlandığı ilk günden bu yana gönüllere taht kurmayı başaran dizisi Tatlı Küçük Yalancılar'da heyecan hiç bitmiyor. Dünyaca ünlü "Pretty Little Liars" adlı diziden uyarlanan Tatlı Küçük Yalancılar her hafta heyecan yüklü yeni bir bölümle izleyiciyi ekran karşısına kilitliyor. Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Beste Kökdemir gibi başarılı genç oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi bu akşam 20.00'da yeni bölümüyle Star Tv'de

4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

SELİN VE TOPRAK'I BİRBİRİNE YAKLAŞTIRAN SIR NE?

Selin, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Toprak’tan, Açelya’nın kaybolduğu geceye dair yeni detaylar öğrenir. Toprak’ın anlattıkları gerçek midir yoksa yalan mı? Selin bu soruya, yüreğinden geçen cevabı verir ve Toprak’a inanmayı seçer. Ancak verdiği karar, kendisini de tehlikeye atmasına sebep olacaktır.

Toprak’ın aleyhinde ortaya çıkan delil ve kayıplara karışmış olması, Eren’i de harekete geçirir. A.’nın ördüğü ağ giderek daha ciddi bir boyut kazanmaktadır. Eren, Toprak’ı bulmaya çalışırken, A’dan aldığı mesajla, öğrenmek istemeyeceği bir sırrın ortağı haline gelir. Kendisini sevimsiz bir ikilemin içinde bulur. Şimdi sadece Aslı’yla ilişkisi değil, okuldaki görevi de tehlikededir. Birilerini korumak ve işlerin daha kötü bir hal almasını engellemek için, kendini zor duruma düşürmek ve yine Aslı’yı üzmek zorundadır.

Selin, her yerde aranan Toprak’ı, ailesine ait yazlık evde saklarken, paylaştıkları sır ikisini birbirine yakınlaştırır. Selin, Toprak’ın masumiyetini ispatlamak istemektedir ve bu konuda tek başına hareket etmek zorundadır. Toprak’ın o geceyle ilgili hatırladığı bir ayrıntı, belki kurtuluşunu da getirecektir. Selin, o ayrıntıda bulduğu umudun peşine düşer ve bir ipucuna ulaşır.

Açelya’nın portresinin parçalanması okulda büyük yankı bulur. Bunu kimin yaptığı soru işaretidir ve cevap, kimsenin ummadığı birinde saklıdır.
Asuman giderek artan maddi sıkıntılarını Hande’ye belli etmemeye çalışsa da Hande durumun farkındadır. İşten avans alabileceğini ummaktadır. Ancak iş yerinde onu bekleyen kötü sürpriz, planlarını alt üst eder. Aradığı çözüm, başının tatlı belası Barış’tan gelir.

Hande, Ebru ve Aslı, telefonlarına çıkmayan, bir süredir haber alamadıkları Selin’i merak ederken A’dan gelen mesaj iyice kafalarını karıştırır. Selin’in onlardan ne sakladığını öğrenmek için A’nın yönlendirmesiyle yazlık eve giderler. Orada, sadece Selin’in değil Ebru’nun da sakladığı gerçekler gün yüzüne çıkacaktır.
Dört arkadaş, Açelya’nın kaybolduğu geceyle ve gizli sevgilisiyle ilgili sırları aydınlatmak için, Selin’in bulduğu ipucunu takip ederek yeni bir araştırmaya soyunurlar. Gecenin sonunda, hem kızları, hem de Toprak’ı kötü bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 3. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Gizli Düşman Toprak mı?

Selin’e bir türlü ulaşamayan Hande, Aslı ve Ebru paniğe kapılırlar. A’dan gelen mesaj da korkularını iyice arttırır. Bir an önce Selin’i bulmak için harekete geçerler. Ancak Selin’i değil, sadece telefonunu bulabilirler. Yerdeki kan izleri de kızların endişelerini haklı çıkartır gibidir.
Eren’in yönlendirmesiyle önce Selin’in ailesi sonra da Komiser Vecip olaya dahil olur. Her yerde Selin’i arayan polisin, kızların ifadeleri doğrultusunda, tek bir şüphelisi vardır: Toprak...
Dört bir yanda aranan Toprak, kapana kısılmıştır. Bundan sonra atacağı her adımın onu karanlığa biraz daha yaklaştıracağını bilmektedir artık. Korkularından kaçmak için de tek bir çözüm gelmektedir aklına.
Aslı, yaşadıkları yorucu gecenin sonunda Eren’e sığınır. Ancak onu koruyabilmek adına fazlaca soru soran Eren, Aslı’nın yine canını acıtır. Aslı, unutmak istediği suçuyla, vicdanıyla yüzleşmesine sebep olduğu için öfkeyle ayrılır Eren’in yanından. Eren’in Aslı’nın gönlünü almak, ona yaşadıklarını bir gece olsun unutturmak için yaptıkları ise, iki aşığı tekrar yakınlaştıracaktır.
Kızlar bir yandan Selin’in başına gelenin şokunu üzerlerinden atmaya çalışırken bir yandan da gizli düşmanlarının kim olabileceğiyle ilgili yeni şüphelere kapılırlar. Sürekli etraflarında dolanan, adını bile bilmedikleri genç bir adam dikkatlerini çeker. Onun kim olduğunu öğrenmelidirler. Bu konuda, adım adım Hande’nin hayatının bir parçası olmaya başlayan Barış’tan yardım alacaklardır.
Kızlar, sürdükleri iz sonunda hiç beklemedikleri bir cevapla karşılaşırken, Açelya Ademoğlu cinayetiyle ilgili ortaya çıkan bir delil herkesi şaşırtmakla kalmayacak, aynı zamanda da Açelya’nın kaybolduğu gece yaşananlarla ilgili yeni soruları beraberinde getirecektir.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

BENSU SORAL:Küçük Kadınlar dizisi ile tanıdığımız sevilen oyuncu Hande Soral'ın kızkardeşi olan güzel oyuncu Vicdan ve Boynu Bükükler dizilerinin yanı sıra Murat Dalkılıç'ın 'Kader' isimli şarkısının klibinde oynamıştır.


Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümde neler olacak (Saat kaçta Hangi kanalda Oyuncu kadrosunda kimler var)


ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ:
Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Oyunculuk eğitimi alan Şeref Meselesi, Benim Hala Umudum Var gibi dizilerde boy gösteren Şükrü Özyıldız Tatlı Küçük Yalancılarda Eren karakteriyle gündeme gelmektedir.

Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümde neler olacak (Saat kaçta Hangi kanalda Oyuncu kadrosunda kimler var)


BESTE KÖKDEMİR: Not Defteri dizisinde de Selin karakterine can veren, Çıplak Gerçek filminde oynayan Beste Kökdemir dizide Açelya karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı

Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümde neler olacak (Saat kaçta Hangi kanalda Oyuncu kadrosunda kimler var)


DİLAN ÇİÇEK DENİZ: Miss Turkey 2014 ikincisi olan Dilan Çiçek Deniz “Güneşini Annem Sanırdım” adlı şiir kitabını 15 yaşında çıkarmış. Aynı zamanda tiyatro deneyimi de olan Deniz ilk oyunculuk deneyimini Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru karakteriyle yaşıyor.

Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümde neler olacak (Saat kaçta Hangi kanalda Oyuncu kadrosunda kimler var)

BAKMADAN GEÇME!