Rabotnicki Trabzonspor maçı bugün saat kaçta hangi kanalda? CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi:

Rabotnicki Trabzonspor maçı bugün saat kaçta hangi kanalda CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 14:40

Rabotnicki Trabzon spor maçı canlı izle. Bugün oynanacak Rabotnicki Trabzonspor maçı hangi kanalda olacak ve saat kaçta başlayacak. Detaylarda ... Rabotnicki, Lüksemburg'un Differdange 03 takımını eleyen Trabzonspor ile eşleşti.

Haberin Devamı

Rabotnicki Trabzonspor maçı bu akşam oynanacak. Rabotnicki ile UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu maçına bu akşam çıkacak olan Trabzonspor'un maçı saat kaçta ve hangi kanalda olacak. Haberimizde.



RABOTNİCKİ'NİN EN GOLCÜ OYUNCUSU, MARJAN ALTIPARMAKOVSKİ TRABZONSPOR HAKKINDA KONUŞTU

Trabzonspor’a hürmet duyduklarını ve Türkiye’nin Avrupa’nın en iri 6 liginden biri bulunduğunu belirtenAltıparmakovski şöyle konuştu:

İNTERNETE GİRİP KADROLARINA BAKTIK

"Trabzonspor aşırı iri benzer takım. Kadrolarında ehemmiyetli futbolcular var. Onların turu geçerek, bizim de rakibimizi yenmemiz yerinde karşımıza geleceğini kestirim ediyorduk. Bu nedenden onları araştırmak düşüncesince bunca fırsatımız oldu. İnternete girip kadrolarını çarliston derinliğine inceledik. Bizi heyecanlandıran benzer rakip oldu."

Haberin Devamı

ONLARIN DEĞERİ BİZİM 30 KATIMIZ FAZLA

"Geçtiğimiz mevsim 18 gol attım. Trabzonspor’a erinç da gol atacağıma inanıyorum. Genel kendisine kol değerimizi bilemiyorum fakat yazılanlara layıkıyla 3 milyon Euro dolayları toplanmış ekipman değerimiz var. Trabzonspor’un ise bizim 30 katımız kadar. Bizim karşımızda şakak görünüyor olabilirler fakat onlara erinç acele pes etmeyeceğiz."

BALIK YİYİP, KEYİF YAPACAĞIZ

Altıparmakovski, "Daha evvela Türkiye’ye gelmiştim, İstanbul, Konya, Antalya, Kuşadası’na gittim. Trabzon evvel olacak. Arkadaşlarım oranın balığının ünlü bulunduğunu söyledi. Trabzon’da takımca balık yiyebiliriz. Bizim düşüncesince dörtköşe olacak" dedi.

MAÇ NE ZAMAN

Trabzonspor, 3. ön eleme turunda karşılaşacağı Rabotnicki ile ilk maçını 30 Temmuz Perşembe günü deplasmanda oynayacak. Kritik mücadele saat 21.00'de D Smart ekranların canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 6 Ağustos Perşembe günü Hüseyin Avni Aker Stad'nda yapılacak.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

Trabzonspor'un, Rabotnicki ile 30 Temmuz 2015 Perşembe günü deplasmanda yapacağı 3. Ön Eleme maçını Polonya Futbol Federasyonu'ndan Pawey Gil yönetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!