Yalçın Akdoğan: 'HDP tabanı taşeronlardan hesap sormalı'

Güncelleme Tarihi:

Yalçın Akdoğan: HDP tabanı taşeronlardan hesap sormalı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2015 01:45

BAŞBAKAN Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “HDP’yi çözüm sürecinin düşmanı, statüko cephesinin projesi yapanlar, gelinen durumun sorumlusudur” dedi.

Haberin Devamı

Twitter hesabı üzerinden sert mesajlar veren Akdoğan, “HDP tabanı bu taşeronlardan hesap sormalıdır” ifadesini kullandı.

PKK terörünün, demokrasiye ve milletin yaşamsal haklarına kastettiğini belirten Akdoğan, “Kamu düzeni ve güvenliği çalışmaları, hak ve özgürlüğü daraltmayı değil, güvence altına almayı amaçlıyor. Aziz milletimizin huzur ve güvenliği için ‘Barış Harekatı’na katılan ve başarılı operasyonlar gerçekleştiren güvenlik güçlerimize teşekkürler” açıklamasını yaptı. Akdoğan, şunları kaydetti:

PKK TERÖRÜ SÜRECİ ZEHİRLEDİ

“Demokrasi-güvenlik dengesini bozmaya yönelik girişimlere karşı hukukun gereği elbette yapılacaktır. Demokratik güvenlik perspektifi yadsınamaz. ‘Hem siyaset konuşsun hem silahlar’ diyen istismarcı anlayış çökmüştür. PKK’nın terör ve şiddeti süreci zehirlemiştir. Elinden ve ağzından kan damlayanlara karşı demokrasimizi büyüteceğiz ama halkın üzerinde baskı ve zulüm kurmak isteyenlere müsamaha etmeden.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!