Şehidin adında ilginç fark

Güncelleme Tarihi:

Şehidin adında ilginç fark
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2015 10:44

CEYLANPINAR’da şehit edilen polis memurlarından Feyyaz Yumuşak’ın ardından “soyadındaki” gizem ortaya çıktı. Yumuşak’ın, PKK’nın açıkladığı “Özsahra” soyadıyla açtığı Facebook sayfasında paylaştığı duygusal şiirler ve Beşiktaş Çarşı grubundan yaptığı alıntılarla farklı bir Çevik Kuvvet polisinin profilini sergiliyor. Yumuşak, 4 Ağustos’ta İstanbul’a gitmek için aldığı uçak biletini de sayfasından sevinçle “Yapıştır” notuyla paylaşmış.

Haberin Devamı

Şehidin adında ilginç fark
Şanlıurfa Valiliği, mesai arkadaşı Okan Acar ile birlikte şehit edilen 24 yaşındaki Feyyaz’ın soyadını resmi kayıtlarda olduğu gibi 'Yumuşak' olarak açıkladı. Şehitlerin evdeki kimliklerine el koyduğunu bildiren PKK ise Feyyaz’ın soyadını Özsahra olarak duyurmuştu.

Feyyaz Yumuşak’ın Facebook’taki hesabının da Özsahra soyadıyla açıldığı görüldü. Ancak şehit Feyyaz, paylaşımlarından birinde Yumuşak soyadını kullanmıştı. PKK’nın, polisleri sosyal medya hesaplarından mı takip ettiği yoksa kimliklerinden birinde farklı olarak Özsahra soyadının mı bulunduğu konusu henüz açıklığa kavuşmadı.

Şehidin adında ilginç fark

Haberin Devamı

BEHZAT Ç.’DEN PAYLAŞIM

Adını Beşiktaş’ın efsanevi sporcusu Feyyaz’dan aldığı öğrenilen Feyyaz Yumuşak, sosyal medyada son olarak kendisini İstanbul’a götürecek 4 Ağustos tarihli uçak biletini sevinçle paylaşmıştı.

Yumuşak’ın son paylaşımlarından biri de “Yaprak ağaçtan sıkılmıştı/ sonbahar bahaneydi” sözleri oldu. Yumuşak’ın bir paylaşımı da televizyon dünyasının “farklı polisi” Behzat Ç.’nin duvara boyanmış portresiyle birlikte yer alan “Saçma sapan konuşma la” sözleri oldu.

Şehidin adında ilginç fark

'KADERİNİZDE NELER VAR' PAYLAŞIMI

Yumuşak’ın, Facebook’un eğlence uygulaması olan “Kaderinizde neler var” paylaşımı ise yürek burktu.

1 Temmuz’daki bu uygulama Yumuşak’ın kaderine “28 yaşında evleneceksin. 4 çocuğunuz olacak. 105 yaşında öleceksin” yazmıştı.

Şehidin adında ilginç fark

''O ÇOCUK ÖLECEK''

Yumuşak’ın öldürülmeden bir gün önce paylaştığı son fotoğraf, atomik bir desen içinde Türk Bayrağı görüntüsü ve Türkiye yazısı oldu. İnternetteki edebiyat sitelerinden duygusal alıntılar yapan Yumuşak’ın paylaştığı şiirler arasında “Bir çocuk büyütürsün içinde/ Biri gelir zehirler gülüşüyle. Düşmanı uzakta aramaya gerek yok/ ben en çok yüreğimden çektim. İçimde deli bir çocuk geziyor/ ellerimi bıraksan o çocuk ölecek” gibi duygusal mısralar bulunuyor.

Haberin Devamı

GENELKURMAY'DAN ŞEHİT POLİSLER İÇİN AÇIKLAMA
GENELKURMAY Başkanlığı, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde polisi şehit olması ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Kahraman iki polis memurumuzun Bölücü Terör Örgütü teröristleri tarafından alçakça ve insanlık dışı bir şekilde şehit edilmesi Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarını derinden üzmüştür. Bu menfur cinayeti şiddetle ve nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, Milletimize ve kederli ailelerine sabır, metanet ve başsağlığı diliyoruz." denildi.

Şehidin adında ilginç fark

''BABAM, İÇİ KORDAYKEN GÜLEN ADAM''

Yumuşak’ın hesabında işaret etmediği, var olup olmadığı bilinmeyen “sevgiliye” yönelik şiirler arasında “Sen, gökkuşağını gözlerinde taşıyan kadın” gibi duygusal mısralar da yer alıyor.

Yumuşak, Babalar Günü’nde paylaştığı şiirde de babasına şöyle seslendi:
“Babam,
Gözümüzden yaş düşmesin diye,
Bizim yerimize de yaşlanan adam
Babam,
İçi kordayken yine de gülen adam
Babam,
Kelamlara sığmayan adam
Vermek istediklerin, verdiklerindir
Sen varsan,
Her şey tam.”

Şehidin adında ilginç fark


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!