Bu yıl 1000 çift yararlanacak

Güncelleme Tarihi:

Bu yıl 1000 çift yararlanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2015 10:35

Buca Belediyesi, ilçede yeni evlenen dar gelirli çiftler için hayata geçirdiği ‘Alayına Balayı’ projesiyle ekonomik sıkıntılar sebebiyle balayına gidemeyen çiftleri Bodrum Güllük'te 2 gece 3 günlük balayı imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

Buca Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan ve ekonomik gücü yetersiz çiftleri ücretsiz balayına göndermeye başladı. Bu yıl içerisinde bin çifti kapsayan projenin ilk çiftleri, ömürleri boyunca unutamayacakları rüya gibi bir balayı yaşadı. Bodrum Güllük’te 2 gece 3 günlük tatilde çiftler doğa, deniz, kum, güneş dörtlüsü eşliğinde keyifli bir tatil geçirdi. Aquapark, su sporları ve gün boyu süren çeşitli animasyonlar eşliğinde gönüllerince eğlenen çiftler, Bodrum’un eşsiz manzarası karşısında yediği akşam yemeklerinde ise romantizm dolu anlar yaşadı.

BU YIL İÇİNDE BİN ÇİFT

Hemşerilerinin mutluluğuna ortak olmak için hayata geçirdikleri proje ile bu yıl içinde bin çifti balayı tatiline göndereceklerini söyleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “İnsanların yaşamlarındaki en özel anlardan biri de evlilik törenleri. Bu özel anlarımızı unutulmaz kılmak için elimizden geleni yapmaya çalışırız. Maalesef ekonomik kaygılarla çoğu zaman kısıtlamalara gitmek zorunda kalıyoruz. Bu da genellikle balayı oluyor. Biz istedik ki; ekonomik gerekçelerle balayı yapamayacak olan çiftlerimize bir hediye verelim. Onların hayatlarındaki bu en özel anı unutulmaz kılalım. Umuyoruz bu 3 günlük tatil onlara iyi gelecek. Bizim onlardan tek isteğimiz, birbirlerine karşı olan sevgi saygılarını hiçbir zaman yitirmesinler. Onlar bir ömür boyu mutlu olsunlar bu bize yeter” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!