Tekirdağ'da 4 genç boğuldu

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağda 4 genç boğuldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2015 20:45

Tekirdağ'da serinlemek için denize giren 4 genç hayatını kaybetti. Boğulan genlerden üçünün cesedine ulaşılırken, bir kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi Topağaç mevkisinde serinlemek için denize giren Umut Can Şener (16), Rıza Çavuşoğlu (17) ve Ersin Çoban’ın (21) gözden kaybolması üzerine vatandaşlar ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik, deniz polisi ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi su altı ekipleri tarafından yapılan uzun süren arama çalışmalarının ardından 2 kişi denizden çıkartıldı. Öldükleri tespit edilen Rıza Çavuşoğlu ve Ersin Çoban’ın cenazesi Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Umut Can Şener’in (16) bulunması için sahil güvenlik ve deniz polisi su altı ekipleri tarafından arama çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

Kumbağ Mahallesi'nde de serinlemek için denize giren Nadir Tunç kısa bir süre yüzdükten sonra denizde çırpınması üzerine çevredekiler tarafından müdahale edilerek kıyıya çıkarıldı. Olay yerine sevk edilen 112 ekiplerinin yaptığı incelemede, Tunç'un öldüğü tespit edildi. Tunç’un cenazesi Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Olayla ilgili jandarma inceleme başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!